حجت الاسلام نصرالله پژمانفر روز پنجشنبه در خصوص دیدار خود با معلمان خرید خدمت و شنیدن درخواست های صنفی آنان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این معلمان با گلایه از تاخیر در پرداخت حقوق، خواستار تعیین تکلیف نوع قرارداد خود هستند که در این شیوه قرارداد، برای ۲۴ ساعت خدمت معلمان در هفته، حقوقی معادل ۲۴ میلیون ریال به آنان پرداخت می شود.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: مسائل معلمان خرید خدمات آموزشی را در تهران با وزیر آموزش و پرورش مطرح خواهم کرد و در نهایت جمع بندی و نتایج این پیگیری ها را در اختیار این قشر فرهنگی قرار خواهم داد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی پیش از این گفته بود: این استان بیشترین تعداد نیروهای خرید خدمات آموزشی را در کشور دارد.
قاسمعلی خدابنده در گفتگو با خبرنگار ایرنا شمار کنونی نیروهای خرید خدمات آموزشی در این استان را ۶ هزار نفر اعلام کرده بود که با توجه به نیاز استان و کمبود شدید معلم، ۴۲۶ نفر از این تعداد امسال جذب آموزش و پرورش شدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به کمبود ۲۳ هزار معلم در این استان در سال تحصیلی جاری گفته بود: ما با برنامه ریزی و مدیریت منابع انسانی و به کارگیری نیرو از راههای مختلف موفق به مدیریت این کمبود در استان شدهایم.
بر اساس برنامه ششم توسعه، آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت، عدالت آموزشی و بهرهوری میتواند نسبت به خرید خدمات آموزشی از بخش خصوصی و تعاونی اقدام کند. در این طرح که در سالهای اخیر با عنوان "خرید خدمات آموزشی" اجرا میشود موسسان مدارس می توانند با دریافت سرانه آموزشی، دانشآموزانی را که اغلب در مناطق محروم تحصیل میکنند تحت آموزشهای رسمی دورههای تحصیلی قرار دهند و آموزش و پرورش هزینههای مربوط به هر دانشآموز را به موسس بخش خصوصی پرداخت نماید و تمام هزینههای آموزش از جمله پرداخت حقوق معلمان بر عهده بخش خصوصی است.
هم اکنون استان خراسان رضوی با بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش آموز حدود ۹ درصد جمعیت دانش آموزی کشور و با ۹۰ هزار کادرآموزشی حدود هشت درصد معلمان کشور را در اختیار دارد.
نظر شما