۲۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹
کد خبرنگار: 3184
کد خبر: 84572980
T T
۱ نفر
منبع: با مشارکت سایت دکتر بن| ایرنا مسئولیتی در خصوص محتوای این خبر یا آگهی تبلیغاتی ندارد source

برچسب‌ها

لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر

۲۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۲۹
کد خبر: 84572980
لزوم مصرف خوراکی‌های با میزان قند کمتر

امروزه کنترل میزان قند موجود در محصولات خوراکی و تنقلات از دغدغه های اصلی تولیدکنندگان مطرح دنیا است. یکی از اقدامات موثر این تولیدکنندگان در راستای کاهش میزان قند و کالری دریافتی، استفاده از شیرین‌ کننده‌های مصنوعی مورد تایید سازمان استاندارد جهانی(FDA) بوده است.

قند خون چیست؟

قند خون یا همان گلوکز موجود در خون، منبع مهمی در جهت تامین انرژی مورد نیاز بدن محسوب می‌گردد. عضلات و سیستم عصبی بدن در فرایند سوخت و ساز روزانه، از مواد قندی استفاده می‌کنند. در نتیجه کنترل قند خون بدن در حد نرمال، اهمیت بالایی دارد چرا که ازدیاد یا کمبود آن می تواند مشکلاتی مانند حالت تهوع، سرگیجه، ضعف و تنگی نفس را برای بدن بوجود بیاورد.

بخش اعظمی از انرژی مورد نیاز روزانه‌ انسان از محل مصرف مواد قندی تامین می‌شود و نکته حائز اهمیت این است که این انرژی در قالب سوخت و ساز موثر و بواسطه‌ تحرک بدنی تخلیه خواهد شد. در نتیجه اگر تصور کنیم هر ماده‌ غذایی دارای قند برای بدن مضر است همانقدر اشتباه کرده‌ایم که بی‌محابا محصولات حاوی قند را مصرف نموده و نگران هیچ چیز نباشیم!

امروزه کنترل میزان قند موجود در محصولات خوراکی و تنقلات از دغدغه های اصلی تولیدکنندگان مطرح دنیا است. یکی از اقدامات موثر این تولیدکنندگان در راستای کاهش میزان قند و کالری دریافتی، استفاده از شیرین ‌کننده‌ های مصنوعی مورد تایید سازمان استاندارد جهانی(FDA) بوده است. در واقع آنها در تولید محصولات خود بجای شکر از قندهای مصنوعی استاندارد استفاده می‌نمایند و از این طریق کالری و قند بسیار کمتری را به مصرف کننده منتقل خواهند کرد.

شیرین کننده های مصنوعی چیست؟

شیرین کننده‌های مصنوعی معمولا به عنوان جایگزین‌های شکر یا قند استفاده می‌شوند، این شیرین‌ کننده‌ها چندین برابر شیرین تر از شکر و کالری آنها کمتر یا حتی در برخی موارد بدون کالری هستند. از سوی دیگر این ترکیب باعث افزایش قندخون نشده و مصرف آن ها به رژیم غذایی افراد لطمه‌ای وارد نخواهد کرد. همچنین مجاز بودن استفاده از این شیرین‌کننده‌ها، توسط ارگان‌های داخلی و سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است.

در مجموع باید گفت شیرین‌کننده‌های مصنوعی مجاز، در عین حفظ طعم خوب خوراکی‌ها، قند کمتری را وارد بدن می‌نمایند و ابتلا به بیماری‌های شایعی مثل چاقی و دیابت را کنترل نموده و باعث ارتقای سطح سلامت عمومی افراد جامعه خواهند شد.

"دکتر بن" به عنوان یکی از برندهای پیشرو در زمینه‌ تولید محصولات سلامت محور، موفق شده است با جایگزینی یکی از بهترین انواع شیرین کننده‌های مجاز، میزان شکر محصولات جدید خود را تا 30 درصد کاهش داده و در عین حال طعم مطلوب و مورد پسند پاستیل‌ را برای مصرف‌کنندگان حفظ نماید. توجه به سلامت کودکان و نوجوانان همواره الویت اصلی برند دکتربن در تولید محصولات خلاقانه و جدید بوده است.

م. خ 

۱ نفر
منبع: با مشارکت سایت دکتر بن| ایرنا مسئولیتی در خصوص محتوای این خبر یا آگهی تبلیغاتی ندارد source

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha