به گزارش خبرنگار علم وآموزش ایرنا، سیاوش ملکی فر روز یکشنبه در اولین رویداد دستاوردهای توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان (تیوان)، افزود: رویکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکتها برای صادرات، کمترین مداخله در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور است. چنین رویکردی بر اساس این پیش فرض بوده است که اگر صندوق نوآوری و شکوفایی نبود، شرکتها چگونه محصولات و کالاهای خود را صادر میکردند.
وی بیان کرد: در مسیر توسعه صادرات شرکتهای کارگزار صادراتی، شرکت های مدیریت صادراتی و سفارتخانهها این شرکتها را یاری میکند. در این مسیر همچنین سعی کردیم نهاد جدیدی ایجاد نشود و با استفاده از ظرفیتهای موجود در بازیگران این عرصه از صادرات شرکتهای دانش بنیان حمایت کنیم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی درباره بسته حمایتی صندوق برای توسعه صادرات دانش بنیان اظهار داشت: بسته حمایت و خدماتی شامل "توانمندسازی صادراتی"، "شبکه سازی صادراتی" و "تامین مالی صادراتی" میشود. در بخش توانمندسازی خدماتی چون آموزش و مشاوره صادراتی، استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی و حفاظت از مالکیت ارائه خواهد شد.
ملکی فر گفت: حمایت از حضور مستقل شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای بین المللی و پاویون نمایشگاههای خارجی و نمایشگاههای دایمی خارجی، اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری و کمک توسعهای از خدمات شبکه سازی صادراتی این صندوق است.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان در بخش تامین مالی صادراتی از خدماتی مانند راه اندازی صندوقهای سرمایه گذاری خطرپذیر مشترک با نهادهای مشابه و متناظر، تامین مالی شرکتهای و پروژه های صادراتی در قالب انواع تسهیلات و سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات نمونه سازی و راه اندازی خط مونتاژ در خارج از کشور برخوردار می شوند.
اولین رویداد دستاوردهای توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان (تیوان) به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
نظر شما