دولت در رفع تحریم‌های بین‌المللی، جدی است

تهران- ایرنا- معاون اقتصادی رییس جمهوری با بیان اینکه دولت در رفع تحریم‌های بین‌المللی جدی است، گفت: توافق باید به نحوی باشد که منفعتی از ایران سلب نشده و با در نظر گرفتن منافع، رفع تحریم‌ها انجام شود.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، "محسن رضایی" در آیین بیست و پنجمین سالروز ملی صادرات با اشاره به اینکه کشور با تحریم‌های داخلی و خارجی مواجه است، اظهار داشت: تحریم های داخلی باید برداشته شود، قوانین خوب تجاری وجود دارد که اجرایی نمی‌شود.

وی با بیان اینکه دولت مخالف توافق بین المللی نیست، افزود: دولت رفع تحریم‌های خارجی را به طور جدی دنبال می کند و با توجه به پشتیبانی که از سوی مقام معظم رهبری و نیروهای انقلابی دارد، می تواند با از میان برداشتن تحریم ها راه صادرات را باز کند.

رضایی با تاکید بر اینکه دولت برای رفع تحریم‌ها جدی است، خاطرنشان کرد: توافق باید به نحوی انجام شود که منفعتی از ایران سلب نشده و با در نظر گرفتن منافع، رفع تحریم ها انجام شود.

وی با بیان اینکه صادرکنندگان خط شکنان تحریم‌های ظالمانه دولت‌های متخاصم هستند، اظهار داشت: فعالان در این بخش، افتخار کشور هستند که در مواجهه با مشکلات، تمام قد ایستاده اند.

معاون اقتصادی رییس جمهوری با بیان اینکه ملت ایران بدون صادرات ثروتمند نخواهند شد، خاطرنشان کرد: نقش تجارت در ایران بسیار مورد اهمیت است زیرا هم در بخش صدور تولیدات ملی و هم در عبور تولیدات ملت های دیگر از ایران تاثیر مضاعفی بر اقتصاد کشور می گذارد.

وی با بیان اینکه تولیدگران با اقلیم، منابع انسانی و طبیعی کشور می توانند با تولیدات فاخر و مزیت دار در سطح بین الملل رقابت کنند و بر جهش صادرات تاثیر داشته باشند، تاکید کرد: ایران چهارراه اقتصادی جهان است که از شرق به غرب و شمال به جنوب مسیرهای دسترسی به بازارهای جهانی دارد به طوری که حتی بدون تولید می توانیم از صادرات مجدد، میلیاردها دلار ثروت را به دست آوریم.

رضایی با تاکید بر اینکه صادرات در تولید و ایجاد ثروت موثر است، خاطرنشان کرد: دولت تصمیم به اصلاحات دقیق و فنی در قوانین تجاری دارد و به همین دلیل نخستین گام ها در این زمینه برداشته شده است و سپس حمل و نقل، گمرکات، بنادر و رفع ناهماهنگی ها مراحل بعدی دستور کار دولت است.

وی با بیان اینکه پیش از انقلاب از توسعه عقب نگه داشته شدیم و بعد از انقلاب اسلامی ایجاد موانع سرعت را کاهش داد، گفت: در حال حاضر راهی جز انجام کار بزرگ در زمان محدود نداریم البته نباید اقدام شتاب زده ای انجام شود زیرا باز هم مانع توسعه می شود.

معاون اقتصادی رییس جمهوری با تاکید بر اینکه اصلاحات تجاری، دریایی، انرژی و بانکی در برنامه اقدامات دولت قرار دارد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ از نظر پولی صادرات اعتباری تقویت شود و حجم افسارگسیخته نقدی کشور در یک چارچوب فکری تنظیم شده مدیریت شود.

وی با تاکید بر اینکه دولت با حمایت از صادرات بستر تجاری را آماده می کند، تصریح کرد: نیاز به عظم ملی برای جبران عقب ماندگی ها را تجارت هستیم.

رضایی با اشاره به انتشار بودجه ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: اصلاحاتی در این برنامه وجود دارد که به نفع تولیدکنندگان و کار آفرینان است زیرا حجم عظیم نقدینگی چهار هزار هزار میلیارد تومانی و محاصره شده با تحریم ها نیازمند ابتکاراتی اقتصادی است تا هدایت آن بهبود را برای کشور به دنبال داشته باشد.

بیست و پنجمین آیین سالروز صادرات با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت، علیرضا پیمان‌پاک رییس‌کل سازمان توسعه تجارت برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha