مشکل کمبود گوشت مرغ آذربایجان‌غربی رفع شد

مهاباد- ایرنا- مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: مشکل کمبود گوشت مرغ که ناشی از کاهش جوجه ریزی در ماه های گذشته بود با تزریق گوشت منجمد به بازار جبران و هم اکنون شرایط به حالت عادی بازگشته است.

احمد دهقان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه توزیع مرغ منجمد از اواسط ماه گذشته در استان شروع شد افزود: در مهرماه امسال جوجه ریزی از چهار میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه به حدود سه میلیون قطعه کاهش یافت که این امر موجب شد در زمینه تامین مرغ گرم در استان با کمبود مواجه شویم.

وی ادامه داد: از طرفی شیوع بیماری در بین مرغداری های استان نیز بر کاهش این محصول پروتئینی در ماه جاری اثر گذاشت که سازمان جهاد کشاورزی در راستای جبران این کمبود تصمیم به تزریق گوشت مرغ منجمد با قیمت  مصوب ۲۰۰ هزار ریال برای هر کیلوگرم در بازار کرد. 

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی اظهار داشت: هم اکنون وضعیت جوجه ریزی و همچنین وضعیت تامین گوشت مرغ در سطح استان به تعادل رسیده و مشکل کمبود گوشت مرغ در استان مرتفع و شرایط بازار به حالت عادی بازگشته است.

دهقان، مصرف و نیاز روزانه مرغ استان را ۲۴۰ تن اعلام کرد و ادامه داد: روزانه به طور متوسط ۸۰ تن مرغ منجمد وارداتی و ۱۶۰ تن گوشت مرغ گرم تولید داخل استان در سطح فروشگاه ها توزیع می شود.

وی با اشاره به اینکه در استان ۷۳۶ مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۶ میلیون قطعه مرغ فعالیت می کنند، بیان کرد: آذربایجان غربی جزو استان های مطرح و شاخص در صنعت طیور هم از نظر تولید گوشت مرغ و هم از نظر تعداد زنجیره تولید در کشور است.

به گزارش ایرنا، ۶ کارخانه جوجه کشی با ۹۴ میلیون قطعه ظرفیت تولید، ۱۵ کشتارگاه طیور با ظرفیت ۳۹ هزار ۵۰۰ قطعه کشتار در ساعت، ۲۷ واحد کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۳۶ هزار تن در استان فعال است که می‌تواند در هدایت این استان به رده‌های بالای تولید و صادرات این محصول نقش ایفا کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha