به گزارش ایرنا حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی روز دوشنبه در جلسه درس اخلاق مدیران که با حضور اعضای شورای اداری شهرستان تشکیل شد افزود : نشانه حسن تدبیر این است که کار به کاردان متعهد سپرده شود و سیاستگذاری و اجرا در راستای مصالح و منافع عمومی و ایجاد رضایتمندی مردم باشد.
به گفته وی چنانچه افراد بی کفایت یا غیر متعهد در رأس کار قرار گیرند قطعاً بی تدبیری خواهند کرد و سرانجام بیتدبیری که ناشی از دشمنی آگاه یا دوستی ناآگاه نسبت به زوایای کاری بویژه در عرصه های اقتصادی و معیشتی جامعه است ، موجب خودنمایی اژدهای هفت سر گرانی و پیچیده شدن و کور شدن گره مشکلات اقتصادی کشور می شود چنانچه متأسفانه چنین شد .
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ابرکوه افزود: تدبیر باید هم در امر معاش باشد تا زندگی خوب پا بگیرد و هم در امر معاد باشد تا انسان در پرتو عمل به آموزه های مکتب وحی ، خود را عاقبت بخیر کند .
امام جمعه ابرکوه به مدیران توصیه کرد به مقتضای حسن تدبیر پاسخگوی دلگرمکننده ارباب رجوع باشند و با پرسنل خود نیز حسن تعامل داشته و رفاقت را مقدّم بر ریاست در این تعامل بدارند و نیروهای کارا و پرتلاش را تشویق و نیروهای ضعیف را با تذکّر و هشدار ، کارآمد کنند .
وی ادامه داد : مردم برای باز شدن گره مشکلات خود به شما مراجعه می کنند و انتظار ندارند مأیوسانه از نزد شما بر گردند و چنانچه ادّعایشان نابجا هم باشد باید مدیران ما با حوصله شنونده کامل سخنان ارباب رجوع باشند که شنیدن حرف مردم برای یک مسئول فی نفسه موضوعیت دارد چرا که موجب تخلیه شدن فشارهای روحی او نسبت به مشکلاتش می گردد .
حسینی گفت: فلسفه وجودی دولت ، خدمت بیمنّت به ملّت است و باید تعامل بین دولت و ملّت باشد یعنی همانطور که مردم حامی نظام و دولت هستند و میدانند که دولت سیزدهم که کوه مشکلات را برای نجات کشور و ملّت به دوش کشیده ، باید حمایت کنند متقابلاً شما کارگزاران دولت هم نباید با برخورد ناروا و پاس دادن کار مردم و ایجاد رنجش در روحیه ارباب رجوع به جای مشکل زدایی، مشکلزایی داشته باشید .
نظر شما