حسین مدرسخیابانی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بدون شک۲ استان سیستان و بلوچستان و خوزستان شرایطشان خاص و حساس است از اینرو رییس جمهور به درستی تشخیص دادند که این ۲ استان باید ویژه دیده شوند.
وی افزود: با استفاده از لیست اختیارات یکی از وزرا و دستگاههای مربوطه درخواست ها را فهرست کرده و برای دولت فرستادیم البته سیستان و بلوچستان به تنهایی این کار را انجام نداده خوزستان را هم با خودمان همراه کردیم یکی از نکاتی که در آن لیست نوشتیم این است که هر سه ماه یکبار استانداران ویژه در جلسه هیات دولت حضور پیدا کرده و با طرح مسائلشان مصوبات مربوطه را بگیرند.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: ما ارتباط خوبی با وزرای دولت داریم هر موقع بخواهیم جلسهای با حضور این افراد برگزار میکنیم، تقریبا میشود گفت که مسائل استان به وزرا منتقل شده است.
وی با اشاره به اینکه فعلا کل کشور با موضوع منابع و بودجه به مضیقه و مشکل برخورد کرده است ادامه داد: مسائل سیستان و بلوچستان بررسی و آسیبشناسی و اولویتهای استان تعیین شده و بسیاری از وزرا و دستگاههای اجرایی واقعا عزمشان برای حل این مسائل جدی است اما برای اجرای پروژهها و طرحها به دلیل مضایق بودجه فعلا میتوان گفت آنچنان پشتیبانی و کمک نمیشود.
مدرس خیابانی افزود: برای حل این مشکل موضوعات دیگری را دنبال میکنیم مثلا برای تامین منابع خودمان از سرمایههای بخش غیردولتی، مردمی و بنگاههای بزرگ به عنوان بخشهای جایگزین بودجههای دولتی بهره میبریم.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد مشخص سیستان و بلوچستان برای تکمیل پروژههای زیربنایی مثل راه آهن و کریدور شمال و جنوب این است که از محل تهاتر نفت این پروژهها را تکمیل و تمام شود.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: به نظر میرسد با این بودجههای قطره چکانی نمی توانیم به این زودی ها پروژههای عمرانی استان را تکمیل کنیم.
وی گفت: مهمتر از اختیارات ویژه برای سیستان و بلوچستان این است که از طریق منابع این استان پشتیبانی شود امروز اگر اختیارات داشته باشیم اما به لحاظ منابع بودجه ای پشتیبانی نشویم فایده ندارد به همین سبب باید ۲ بخش «اختیارات و اعتبارات» توامان برای منطقه درنظر گرفته شود.
مدرس خیابانی تصریح کرد: فعلا در بیرون از دولت بدنبال جذب اعتبارات هستیم یعنی به سراغ بخش خصوصی، تشکلهای خصوصی توانمند، بنگاههای بزرگ و جذب سرمایهگذار میرویم.
نظر شما