غلامعلی حیدری روز پنجشنبه در سفر به شهرستان اردل با حضور در محل اجرای طرح تونل گورمیزه تاکید کرد: موانع این طرح در حال رفع بوده و روند جذب اعتبارات سرعت مطلوبی یافته است.
وی بررسی میدانی مشکلات را از مهمترین اهداف سفرهای شهرستانی خود دانست و افزود: سرعتبخشی در روند اجرای این طرح براساس برنامه زمانبندی و افتتاح و بهرهبرداری آن بهطور خاص مورد توجه باشد.
حیدری تصریح کرد: تکمیل و بهرهبرداری از تونل گورمیزه مشکلات شهرستان اردل در حوزههای مختلف را کاهش میدهد.
جاده گورمیزه شهرستان اردل امسال ۹۶۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب دارد
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: اعتبار مصوب جاده گورمیزه شهرستان اردل در سالجاری ۹۶۰ میلیارد ریال است.
حسینعلی مقصودی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید استانداری چهارمحال و بختیاری از روند اجرایی طرح گورمیزه شهرستان اردل تاکید کرد: احداث جاده اصلی اردل به دوپلان معروف به گورمیزه از سال ۱۳۸۷ آغاز شد و در سال ۱۳۸۹ در ردیف بودجهای قرار گرفته که اعتبارات آن تا سال ۱۳۹۸ سالانه کمتر از ۲۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: در سال گذشته از مجموع اعتبار مصوب طرح گورمیزه تنها ۷۰ میلیارد ریال در قالب اسناد خزانه محقق شد که روند اجرای این طرح را کُند کرد.
مقصودی تصریح کرد: در سفر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری و حضور در محل طرح گورمیزه، ۹۶۰ میلیارد ریال در سال جاری برای این طرح مصوب شد.
وی یادآور شد: از این مبلغ تاکنون ۶۷۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که ۱۵۰ میلیارد ریال آن نقدی و ۵۱۰ میلیارد ریال در قالب اسناد خزانه بوده است.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال ۱۲۰ میلیارد ریال از مطالبات طرح گورمیزه از طریق اعتبارات اسناد خزانه پرداخت شد.
وی گفت: در این طرح چهار دستگاه تونل در مجموع بهطول حدود ۲ هزار متر حفر و ساخته میشود که بزرگترین آن بهطول یکهزار و ۶۷۰ متر است.
مقصودی تاکید کرد: تا یک سال دیگر حفاری تونل بزرگ طرح گورمیزه بهطول یکهزار و ۶۷۰ متر به پایان میرسد و پس از آن عملیات اجرایی احداث چهار دستگاه پُل بزرگ آغاز میشود.
وی کاهش زمان مسیر سفر از چهارمحال و بختیاری به خوزستان و خروج شهرستان اردل از بنبست را از مزیتهای اجرای جاده گورمیزه دانست و افزود: با تکمیل و بهرهبرداری از این طرح ۳۲ کیلومتر از مسیر ارتباطی شهرکرد به خوزستان کوتاه میشود.
مقصودی در پایان تصریح کرد: ماده ۲۳ طرح فرخشهر – شلمزار – ناغان – کارون ۴ که بهتازگی مصوب شد صادر شده است و با اجرای این طرح مسیر ارتباطی چهارمحال و بختیاری به سمت کارون ۴ بهعنوان یکی از جادههای ترانزیتی ملی، بهسازی میشود و ارتقا مییابد.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
اردل در ۷۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما