به گزارش ایرنا، محمد طاهر پارسافرروز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با عنایت به ضرورت تامین سلامت و اطمینان خاطر شهروندان و مصرف کنندگان انواع فرآورده های خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا، اکیپ های بهداشت عمومی جهت نظارت بر فرآورده های خام دامی از ۲۷ آذر تا اول دی ماه سال جاری به صورت ویژه در ساعات اداری و غیر اداری تمامی مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در استان کردستان را مورد بازرسی قرار خواهند داد.
وی افزود: در این طرح با استفاده از ظرفیت تمامی همکاران در شبکه های دامپزشکی شهرستان ها و ستاد، با هدف نظارت بر تولید فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، آلایش خام دامی، ماهی با سرکشی و بازدید از کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه ها، رستوران ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مرغ و تخم مرغ فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای انجام خواهد شد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کردستان از شهروندان خواست فرآورده های خام دامی تنها با داشتن مهر و برچسب دامپزشکی با تاریخ تولید و مصرف و از مراکز رسمی و مورد تائید دامپزشکی تهیه فرمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و تولید و توزیع فرآورده خام دامی، مراتب را به شبکه های دامپزشکی شهرستان ها و یا سامانه پیغام گیر ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان کردستان اطلاع دهند.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.
نظر شما