دکتر «شهریار مستوفی» دوشنبه شب به ایرنا افزود: در این کارگاه زیرزمینی، در شرایطی کاملا غیربهداشتی و در محیطی آلوده، با استفاده از کره گیاهی صنعتی (مارگارین) اقدام به تولید روغن حیوانی می کردند.
وی اظهار داشت: این کارگاه در یک منزل مسکونی در یکی از محله های حومه شهر کرمانشاه قرار داشت که مکان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو پلمب شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بیش از یک تن کره فاسد و کپک زده از این منزل جمع آوری و برای بررسی و آزمایش های لازم به یک سردخانه منتقل گردید و پرونده آن برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.
وی اضافه کرد: متاسفانه این محصولات به راحتی در بازار عرضه و توسط مردم خریداری و مصرف می شود و اغلب آنها دارای آلودگی های میکروبی و قارچی است و موجب بیماریهای گوارشی و عفونی می شوند.
مستوفی گفت: در نیمه اول سال جاری ۱۰ کارگاه غیرمجاز انواع مواد خوراکی کشف و پلمب شده و بیش از ۳۴ تن انواع مواد خوراکی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توقیفی از کارگاه های غیرمجاز و شرکت های پخش مواد غذایی شامل انواع شیرینی های غیرمجاز، روغن، لواشک و غیره معدوم شده است.
وی در پایان از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن۳۷۱۰۶۲۳۲ واحد رسیدگی به شکایات مدیریت نظارت بر موادغذایی اطلاع دهند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت میکنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
نظر شما