۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 84585949
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عضو شورای شهر همدان بر خودکفایی شهرداری در تولید گل و گیاه تاکید کرد

همدان- ایرنا- عضو شورای اسلامی شهر همدان گفت که شهرداری باید در تولید و تامین گل و گیاه مورداستفاده و نیاز فضاهای سبز شهری خودکفا شود که این امر نقش مهمی در کاهش هزینه و صرفه جویی اعتبارات در حوزه زیباسازی و بهسازی شهر دارد.

به گزارش ایرنا؛ «مهدی حیدری» روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان اظهار داشت: سالانه حدود ۲۰ میلیارد تومان توسط شهرداری همدان برای خرید گل و گیاه موردنیاز در راستای توسعه فضای سبز و زیباسازی شهر هزینه می شود.

وی افزود: به همین دلیل اقدام موثر شهرداری برای خودکفایی در زمینه تولید گل و گیاه به عنوان یکی از بخش های مهم حوزه خدمات شهری نقش قابل توجهی در کاهش هزینه ها، صرفه جویی و استفاده بهینه از اعتبارات برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات مدیریت شهری همدان دارد.

حیدری با اشاره به وجود نواقصی در حوزه خدمات شهری همدان، گفت که در برخی موارد شاهد ایجاد آسیب در حوزه فضای سبز و سرقت از اقلام و امکانات موجود از جمله مجموعه‌های چمن مصنوعی هستیم که برنامه ریزی برای مراقبت و حراست از این فضاها باید در دستور کار قرار گیرد ضمن اینکه باید در بحث روشنایی فضاهای سبز شهری و بوستان های شهر نیز اقدام شود.

وی با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی ناشی از ضعف شبکه روشنایی بوستان های شهر از جمله حضور معتادین متجاهر و گلایه مندی شهروندان، افزود: در حوزه تامین روشنایی مناسب بوستان‌های شهری باید با در نظر گرفتن اصل صرفه جویی و کاهش هزینه، برنامه ریزی و اقدام کارشناسی شود.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت شهری همدان در راستای توزیع متوازن امکانات و گسترش فضای سبز در مناطق مختلف پروژه های متنوعی را طراحی و اجرا کرده است، گفت: تامین آب موردنیاز برای آبیاری فضاهای سبز شهری از جمله چالش های جدی در حوزه مدیریت شهری است که با توجه به مشکلات مربوط به کمبود آب و خشکسالی، باید یک برنامه کارشناسی و مدون با افق و چشم انداز بلندمدت در این زمینه طراحی و عملیاتی شود.

رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه روشنایی پارک‌ها بر اساس مهندسی نور انجام می شود، گفت: این مهم با استفاده از یک تیم کارشناسی و بر اساس نیازسنجی شرایط و فضای سبز بوستان ها انجام می شود.

«حسین خانجانی» با اشاره به اینکه پس از همه گیری ویروس کرونا و با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس اقداماتی در جهت تعطیلی بوستان ها و کاهش روشنایی این مجموعه ها برای عدم حضور و تجمع افراد انجام شد، افزود: با بهبود شرایط مرتبط با وضعیت کرونایی شهر، روشنایی مناسب برای بوستان های شهری تامین شده و مشکلی در این زمینه(با لحاظ ضوابط مدیریتی مصرف انرژی) وجود ندارد.

وی با اشاره به فعالیت پیمانکاران در حوزه نگهداری امکانات و تاسیسات فضاهای سبز شهری، اظهار داشت: موارد تخریب تاسیسات شهری به نسبت وسایل موجود در سطح شهر همدان، نادر و کمتر از نیم درصد است.

به گفته وی، البته در حوزه نیروی انسانی برای بکارگیری به عنوان نگهبان در بوستان های شهر محدودیت های وجود دارد و در حال حاضر از ۱۴۰ بوستان شهر همدان حدود ۲۰ مجموعه دارای نگهبان است.

رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری همدان تصریح کرد: استفاده از گشت های سیار برای حراست از امکانات و تاسیسات بوستان های شهری فاقد نگهبان و همچنین طرح همیاران محلات از جمله اقدامات مجموعه مدیریت شهری در این حوزه است.

وی افزود: شهرداری در بحث آبیاری فضاهای سبز شهری به واسطه مشکلات ناشی از کمبود بارش ها و خشکسالی با چالش جدی مواجه است که در این زمینه نیز باید به صورت کارشناسی برنامه ریزی کنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha