زهرا طاولی روز پنجشنبه به مناسبت آغاز هفته نهضت سوادآموزی با بیان اینکه تشکیل این نهضت از ۷ دیماه سال ۵۸ به فرمان امام راحل به منظور آموزش خواندن و نوشتن به بزرگسالان و کودکانی که امکان حضور در مدارس را نداشتند تشکیل شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نگاه عمیق تربیت اسلامی در جامعه، بر پایه انقلاب و در حکومتی که بنیانگذار آن از رهبران دینی است شکل گرفت.
وی با تاکید بر اینکه بحث سوادآموزی صرفا فراگیری خواندن و نوشتن نیست، افزود: با سواد کسی است که بتواند از آنچه که میخواند و میداند، تغییر ایجاد کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: نهضت سوادآموزی در پیکره آموزش و پرورش قرار گرفته و مضاف بر این نهضت، مدارس ایثارگران، بزرگسالان و آموزش از راه دور نیز در همین راستا حرکت میکنند.
طاولی با بیان اینکه تفاوت هایی در تعریف سواد وجود دارد گفت: چالشهای موجود در این حوزه عدم توانمندی نسبت به بهره مندی از دانش است؛ ۱۲ نوع سواد داریم و یک نوع سواد دیگر نیز اضافه شده که سواد حرکتی است.
مدیر آموزش و پرورش دماوند با اشاره به ضرورت فرهنگسازی تعریف جدید سواد در جامعه امروز خاطر نشان کرد: سواد جدید حرکت علم با عمل در راستای موازین انقلابی و اسلامی است که باید مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰۰ نفر بر اساس سهمیه ابلاغی در کلاسهای سوادآموزی این شهرستان توسط ۱۲ آموزشدهنده در حال تحصیل هستند، گفت: استقبال اتباع خارجی در سنین مختلف به ویژه در شهر آبسرد از برنامههای آموزشی این نهضت در شهرستان از موضوعات قابل توجه است.
طاولی همچنین در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح مدارس گفت: نظارت بر وضعیت بهداشتی مدارس توسط همکاران این حوزه همواره در حال انجام است و تاکنون ۵۵ مورد نظارت مطابق چک لیست های وزارتخانه اجرایی شده است.
مدیر و آموزش و پرورش دماوند در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا تاکنون گزارشی مبنی بر ابتلا دانشآموزان به ویروس کرونا وجود داشته است یا خیر گفت: تا کنون فقط ابتلا یک دانشآموز به کرونا گزارش شده است.
نظر شما