به گزارش ایرنا، آرزو فلاحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای جذب نیروی متخصص جهت توزیع عادلانه خدمات پزشکی و درمانی در سطح استان، با تعامل سازنده حوزه درمان این دانشگاه و رایزنی و پیگیریهای مستمر در سطح وزارت متبوع، از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۹ پزشک متخصص به استان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه متخصصان فوق بر حسب نیاز بیمارستانها در سطح استان توزیع شدهاند خاطرنشان کرد: این پزشکان در رشتههای پاتولوژی، نورولوژی، عفونی، چشم، قلب، ارتوپدی، پوست، داخلی، طب اورژانس، روانپزشکی، زنان، طب فیزیکی، رادیولوژی، جراحی عمومی، بیهوشی، اورولوژی، کودکان، پزشکی هستهای، نروسرجری و ENT در حال حاضر مشغول فعالیت و ارائه خدمات پزشکی و درمانی هستند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه از این تعداد در شهرهای سنندج، بانه، کامیاران، بیجار، قروه و مریوان، هرکدام هشت متخصص جذب شدهاند، افزود: به سقز ۱۴ پزشک، دهگلان ۲ پزشک، دیواندره ۴ پزشک و به سروآباد یک پزشک متخصص اختصاص یافته است.
فلاحی افزود: در حال حاضر بیمارستانهای استان با هدف ارایه خدمات پزشکی به گردشگران و در راستای توسعه صنعت گردشگری و توریسم درمانی ، به آخرین امکانات با استفاده از فناوریهای نوین روز با بهترین کیفیت، بهرهوری از نیروی انسانی کارآمد و متخصص مجهز هستند.
وی با اشاره به مزایای دریافت خدمات درمانی در این استان افزود: مراکز بیمارستانی کردستان به سبب همجواری با مناطق شمال عراق و وجود ویژگیهای فرهنگی ساکنان ۲ طرف مرز یکی از مقصدهای گردشگران سلامت محسوب میشود.
۲۰ بیمارستان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در استان فعال است که در این مراکز سه هزار و ۵۸۰ تخت مصوب و ۲ هزار و ۹۳۰ تخت فعال وجود دارد.
نظر شما