علیرضا صادق روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بازه زمانی در این استان ۱۲ هزار تن گوشت مرغ از ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ داری استان تولید شده است.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان هم اینک ۳۱ کیلوگرم است که نسبت به ۲ سال گذشته پنج کیلوگرم افزایش یافته است.
صادق با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت مرغ استان در سال ۹۸، ۲۶ کیلوگرم بود، اظهار داشت: علت افزایش مصرف گوشت مرغ در استان تفاوت قیمت گوشت مرغ با گوشت قرمز و سایر مواد پروتئینی دانست.
وی در خصوص نظارت و برچسب گذاری گوشت مرغ در کشتارگاه ها نیز گفت: توسط شرکت پست گوشت مرغ تولیدی برچسب گذاری خواهد شد که این مهم در ایام پرمصرف از جمله عید نوروزی، ماه مبارک رمضان و سایر روزهای مشابه مفید خواهد بود چرا که گوشت مرغ تولیدی از کشتارگاه ها انحراف پیدا نخواهد کرد.
به گزارش ایرنا تولید گوشت مرغ در سال ۹۲ در این استان هفت هزار و ۶۰۰ تن بوده است که در سال ۹۸ با ۲۳۶ درصدی به ۱۸ هزار تن رسید.
صادق با بیان اینکه هم اینک ۱۰۲ واحد فعال مرغ داری در استان وجود دارد.
وی تولید گوشت مرغ در استان را ۲۱ هزار تن اعلام کرد و افزود: سالانه در این استان ۲۹ هزار تن گوشت مرغ به مصرف می رسد که هشت هزار تن کسری داریم که از سایر استان ها تامین می شود.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما