حامد محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اصولا اداره استاندارد، ایمنی عملکرد هیچ وسیله کارکرده ای را تایید نمیکند و از آنجا که بخاری های ژاپنی، از مجاری رسمی و به شکل قانونی وارد کشور نشده و همگی قاچان هستند، این اداره هیچ نظارتی در زمان واردات بر این اقلام مانند سایر کالاهای وارداتی، نداشته است.
وی گفت: ۲۷ واحد تولیدی در این استان برای تولید بخاری گازی و نفتی از این اداره کل پروانه استاندارد گرفته اند که از مجموع این تعداد مجوز ۲۰ فقره برای تولید بخاری گازی دارای دودکش و مجوز پنج فقره نیز برای تولید بخاری گازسوز بدون دودکش است.
معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به وجود استاندارد ملی برای تولید بخاری نفتی در کشور گفت: ۲ واحد تولیدی نیز با داشتن تاییدیه های استاندارد برای تولید بخاری نفتی در استان فعالیت دارند.
محمدی خاطرنشان کرد: تولید بخاری های برق و گازسوز بدون دودکش، در کشور استاندارد ملی لازم را دارد اما تاکنون در خراسان رضوی هیچ مجوزی برای تولید این کالا صادر نشده است.
وی گفت: به تازگی یک شرکت تولیدی در حال راه اندازی خط تولید این نوع بخاری در استان است که تولید تجاری محصول یاد شده پس از اخذ مجوزهای اداره کل استاندارد خراسان رضوی انجام خواهد شد.
در نیمه نخست امسال ۱۴۱ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی در خراسان رضوی صادر شده و ۲۶۳ پروانه استاندارد نیز در این استان تمدید شده است.
هزار و ۹۵۰ واحد تولیدی در خراسان رضوی زیر پوشش استاندارد قرار دارند که نیمی از این تعداد مربوط به صنایع غذایی است.
نظر شما