به گزارش روز دوشنبه ایرنا، مدیریت مصرف برق یکی از برنامه هایی است که «علی اکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم همواره بر آن تاکید دارد. وی چندی پیش گفته بود: چنانچه نفع مدیریت مصرف به مشترکان برسد صرفهجویی به بهترین شکل رخ خواهد داد.
بر این اساس و بنا بر گزارش تازه وزارت نیرو، «عبدالامیر یاقوتی» مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر در این زمینه اظهار داشت: تغییر ساعت کار ادارهها موجب کاهش دیماند به مقدار ۸۴۱ مگاوات در شبکه سراسری شده که این مقدار دیماند از مشترکان دارای کنتور هوشمند مورد محاسبه قرار گرفته و مبنای آن بر اساس اختلاف بار مصرفی صبح و بعد از اتمام ساعت کار بوده است.
وی با اشاره به نتایج تغییرات در اجرای برنامههای پاسخگویی بار، ادامه داد: تاکنون نتایجی از جمله رشد ۶۶ درصدی دیماندِ کاهش یافته، رشد حدود ۴۷۰ درصدی ساعت همکاری مشترکان، رشد ۳۱۵ درصدی انرژی صرفهجویی شده، افزایش ۳۰ درصدی مشترکان همکار، افزایش پاداش ۱۱۲ درصدی به ازای یک کیلووات ساعت کاهش بار، رشد ۴۰ درصدی پاداش پرداختی به مشترکان صنعتی، رشد ۲۰۲ درصدی خرید انرژی از مولدهای خودتامین، رشد ۱۱۴ درصدی دیماند کاهش یافته در مشترکان صنعتی و رشد ۲۴ درصدی دیماند کاهش یافته در مشترکان کشاورزی محقق شده است.
یاقوتی خاطرنشانکرد: تولید انرژی الکتریکی بسیار گران است، بهطوری که برای تولید یک کیلووات ساعت برق حدود ۷۰۰ دلار سرمایهگذاری نیاز است.
به گزارش ایرنا، دیماند در حقیقت میزان تقاضای برق است و برای اندازهگیری میزان مصرف برق در هر لحظه به کار گرفته میشود.
دیماند با کیلووات KW و کل حجم الکتریسیته مصرفی با کیلووات ساعت KWh اندازهگیری میشود.
دیماند مقدار قدرتی است که از اداره برق خریداری شده و قراردادی است که برای تامین برق بسته میشود.
نظر شما