به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی خوزستان، سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور عصر دوشنبه در جریان بازدید از مناطق کمبرخوردار شهرستان اندیکا اظهار داشت: در پی وقوع زلزله در اندیکا ، گروههای جهادی و بسیج از سراسر استان خوزستان به این منطقه اعزام شدند و یکی از خدمات آنها که با محور بسیج سازندگی انجام شد، اسکان موقت و دائم مردم مناطق آسیب دیده بود.
وی افزود: برای خدمت رسانی به مردم این منطقه محروم بیش از ۲۵ برنامه بر اساس میزان آسیب دیدگی روستاها تعریف شده و نیروهای جهادی در بیش از ۲۵ قرارگاه فرعی زیر نظر قرارگاه شهید حسینپور در حال ساخت و ساز منازل مسکونی هستند.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: گروه های جهادی به صورت شبانه روزی در منطقه مستقر هستند و باتوجه به شرایط آب و هوایی منطقه و سخت گذر بودن بسیاری از مناطق زلزله زده انتقال مصالح به سختی انجام می شود.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات اساسی برای کاهش هزینهها و شتاب بخشی به سرعت ساخت و ساز در مناطق زلزله زده اندیکا استفاده از مصالح موجود در منطقه است ضمن اینکه استفاده از ظرفیت مردم بومی در روند ساخت و سازها تاثیر مثبتی داشته است.
سرتیپ پاسدار شاهوارپور بیانکرد: از ۶۰۰ واحد مسکونی و جایگاه احشام پیش بینی شده در مناطق زلزله زده اندیکا ۱۵۰ واحد در مرحله ساخت قرار دارند که پیکنی و دیوارچینی انجام و بخش قابل توجهی نیز در انتظار سقف هستند.
وی ادامه داد: این خدمترسانی برای رفع بخشی از نیازهای مردم و اسکان موقت آنها است تا بتوانیم آسایش و آرامش را به مردم به ویژه مناطق روستایی بازگردانیم.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ گروه از شهرستانهای مختلف در مناطق زلزله زده اندیکا خدمت رسانی می کنند.
سرتیپ پاسدار شاهوارپور به مشکلات موجود در زمینه پرداخت تسهیلات بلاعوض به زلزله زدگان اندیکا اشاره کرد و گفت: اگرچه بخشی از کمکهای دولت به این منطقه ارسال شده اما همچنان
مشکل پرداخت وام ساخت مسکن از سوی بانک ها برطرف نشده و به رغم پیگیری صورت گرفته هنوز اقدامی برای پرداخت تسهیلات مالی بلاعوض و تسهیلات پیش بینی شده به آسیب دیدگان از زلزله اندیکا به صورت جدی صورت نگرفته است.
وی بیان کرد: تاکنون از اعتبارات متفرقه از محل کمکهای استانداری، خیرین، نهادها و مجموعه سپاه برای ساخت و ساز در منطقه اندیکا استفاده شده است.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان ابراز امیدواری کرد با همت و تلاش گروههای جهادی ساخت محل اسکان دائم برای زلزله زدگان اندیکا به زودی آغاز شود.
در زلزله ۵.۷ ریشتری ۱۲ مهرماه امسال ۱۳۰ روستای شهرستان اندیکا دچار خسارت شدند.
به گفته استاندار خوزستان زلزله پنج هزار میلیارد ریال به بخش های مختلف شهرستان اندیکا خسارت وارده کرده است.
شهرستان اندیکا در استان خوزستان با مرکزیت شهر قلعه خواجه دارای سه بخش با جمعیت حدود ۸۰ هزار نفر است.
نظر شما