به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عباس امینی شامگاه دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش که با حضور فرماندار، شهردار و مدیر آموزش و پرورش این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، هدف گذاری همه مسائل در شورای تشکیل شده را مهم برشمرد و افزود: بعضی از مدارس بدون نمازخانه هستند و وضعیت مناسبی ندارند که حل این مشکل نیازمند احداث سالن های چند منظوره است.
وی با اشاره به اینکه دولت هم در راستای تکمیل طرح ها باید سهمش را بپردازد و چشم به دست خیران نداشته باشد، خاطر نشان کرد: توقع از شورای تشکیل شده این است که دغدغه های فرهنگی را در اولویت کار خود قرار دهد، چرا که در این دو سال آموزش مجازی آسیب های جدی وارد شد و شورا موظف است از ادامه این آسیب ها جلوگیری کند و برای رفع آن برنامه ای تدارک ببیند.
فرماندار شاهرود هم در این نشست گفت: در طول ٢٠ ماه آموزش مجازی، ضربه سنگینی به نظام آموزشی کشور وارد شد که نهاد آموزش و پرورش باید برای بازسازی و جبران این آسیب اقدامات جدی تری را در دستور کار خود قرار دهد.
ابوطالب جلالی با بیان اینکه ۹۰۰ هزار نفر در طول این دو سال ترک تحصیل کردند و این یک آسیب جدی برای نظام آموزشی کشور محسوب می شود، تصریح کرد: نظام آموزشی باید برای این نگرانی ها، تمهیدات و برنامه هایی را به منظور تغییر و ترغیب دوباره خانواده ها در نظر بگیرد.
وی افزود: آموزش و پرورش باید برنامه های خود را برای جبران این شکاف و خلاء های ایجاد شده در شورای تشکیل شده ارائه دهد تا اگر کرونا شدت پیدا کرد و یا از آن عبور کردیم، بدانیم که کیفیت آموزش را باید به چه شیوه ای پیش ببریم.
فرماندار شاهرود با اشاره به اینکه کمک بنیاد برکت به ایجاد فضای آموزشی ارزشمند و قابل اعتنا است، گفت: باید از ظرفیت این بنیاد استفاده کرد، قرار است این بنیاد بخشی از منابع خود را به منطقه کم برخوردار خارتوران اختصاص دهد.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان شاهرود هم در این نشست گفت: حمایت از اطفال و نوجوانانی که در شرایط سخت زندگی می کنند، نقش بسزایی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
سید محمد موسوی با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف آموزش و پرورش پیشگیری از آسیب های اجتماعی است، افزود: در طرح های نیمه تمام آموزش و پرورش شهرستان خیران به تعهدات خود عمل کردند اما برای تکمیل طرح ها و بهره برداری از آن باید آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس هم به تعهدات خود جامه عمل بپوشاند.
وی تصریح کرد: به دستور مقام معظم رهبری از مهر ماه سال جاری مهدهای کودک نیز به آموزش و پرورش منتقل شد و مدیریت آن به صورت رسمی از نوزاد تا دانش آموز پایه دوازدهم به این نهاد واگذار شد.
امام جمعه شاهرود: اخلاق، معنویت و دینداری دغدغه آموزش و پرورش باشد
۶ دی ۱۴۰۰، ۲۳:۰۴
کد خبر:
84592884
شاهرود - ایرنا - امام جمعه شاهرود با بیان اینکه اخلاق، معنویت و دینداری باید دغدغه همه در نهاد آموزش و پرورش باشد، گفت: نسل حال حاضر را باید مصلح به اخلاق و معنویت تربیت کرد.
اخبار مرتبط
-
دانشآموزان سمنانی پایههای اول تا نهم از ابتدای آذر به مدرسه میروند
سمنان- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: دانشآموزان کلاسهای پایه تحصیلی اول تا…
-
خانوادهها به کارگزاران تعلیم و تربیت در بازگشایی مدارس اعتماد کنند
شاهرود- ایرنا- معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه خانواده…
-
۹۶ درصد معلمان شاهرود واکسن دریافت کردند
شاهرود - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود گفت: ۹۶ درصد معلمان این شهرستان دُز اول…
نظر شما