به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، تلاش برای تامین برق پایدار از طریق افزایش ظرفیت نیروگاهی و نیز افزایش بازدهی نیروگاههای موجود و به مدار وارد کردن نیروگاههایی که بنا به دلایلی از مدار خارج شده بودند، یکی از برنامههای «علیاکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم در ابتدای حضور در این وزارتخانه بود که بر آن تاکید کرده و اجرایی شدن آن را قول داد.
اکنون گزارش تازه وزارت نیرو بیانگر آن است که تلاش برای به مدار آوردن نیروگاههای خارج از مدار محقق شده است.
بر این اساس «جواد حاجیانی» مدیرکل دفتر نظامهای فنی، بهرهبرداری و دیسپاچینگ برقآبی شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: نیروگاههای برقآبی کشور با ظرفیت ۱۲ هزار و ۱۸۷ مگاوات، حدود ۱۶ درصد ظرفیت کل نیروگاههای کشور را تشکیل میدهند.
وی ادامهداد: تعمیرات سالیانه ۱۳۲ واحد نیروگاههای برقآبی با ظرفیت ۱۲ هزار و ۱۶۱ مگاوات از دوازدهم شهریور امسال با هماهنگی دیسپاچینگ ملی شروع شده است.
این مسوول گفت: تاکنون تعمیرات اساسی ۷۷ واحد با ظرفیت پنجهزار و ۵۵ مگاوات به اتمام رسیده است، تعمیرات ۲۴ واحد با ظرفیت سههزار و ۸۰۵ مگاوات در دست انجام است و تعمیرات ۳۱ واحد با ظرفیت سههزار و ۳۰۱ مگاوات هنوز آغاز نشده است.
حاجیانی از آغاز تعمیرات اساسی نیروگاههای برقآبی باقی مانده در روزهای آتی خبر داد.
وی گفت: بخش اعظم کار تا پایان سال به اتمام رسیده و واحدها آماده بهرهبرداری خواهند شد.
مدیرکل دفتر نظامهای فنی، بهرهبرداری و دیسپاچینگ برقآبی شرکت مدیریت منابع آب ایران اضافهکرد: نیروگاه سدهای انتهایی که وظیفه توزیع آب مصرفی پاییندست را بر عهده دارند، متناسب با آب ارسالی در مدار بهرهبرداری قرار میگیرند.
حاجیانی بیانداشت: مطابق پیشبینیهای انجام شده با انجام آبگیری تا انتهای اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، میزان انرژی قابل تولید در پیک تابستان سال آینده توسط نیروگاههای برقآبی روزانه ۵۵ هزار مگاوات ساعت خواهد بود.
به گزارش ایرنا، پیشتر وزیر نیرو گفت: امسال پیش بینی شده تا بیش از ۶ هزار مگاوات در حوزه انرژی حرارتی به ظرفیت کشور اضافه شود و تا امروز بر اساس برنامه به پیش رفتیم و این رکوردی تاریخی است.
نظر شما