به گزارش ایرنا، همزمان با هفته گرامیداشت سواد آموزی و با حضور معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی به صورت ویدئو کنفرانس از نرم افزار اندرویدی ویژه سواد آموزان استان کردستان رونمایی شد.
معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی در این آیین با بیان اینکه این نرم افزار دارای ظرفیت های بسیار خوبی برای نقش آفرینی در زیست بوم جدید آموزشی است؛ گفت: این نرم افزار فرایند دسترسی مخاطبان و سواد آموزان به فرصتهای آموزشی را تسهیل می کند و مخاطبان خیلی راحت تر، آسان تر و منعطف تر می توانند به فرصت های آموزشی دسترسی پیدا می کنند.
احمد خاکزاد با اشاره به اینکه اپلیکیشن طراحی شده دارای ظرفیت های قابل توجهی است؛ افزود: این نرم افزار دارای جذابیتی است که باعث میشود سواد آموزان به کار با آن آشنا شوند.
وی کارآسان با این نرم افزار و استفاده از جلوههای متنوع بصری برای انتقال مفاهیم را از ویژگیهای منحصر بفرد این نرم افزار برشمرد و گفت: این ویژگی سبب می شود که سواد آموزان انگیزهای بیشتر برای استفاده از این اپلیکیشن داشته باشند.
معاون امور آموزشی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه استان کردستان با تولید این نرمافزار ورودی خلاقانه به حوزه فناوری آموزشی داشته است، ابراز امیداوری کرد این روند مثبت همچنان ادامه داشته باشد.
برپایی نمایشگاه دستاوردهای سواد آموزان
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای سواد آموزان گفت: این نمایشگاه به منظور آموزش مهارتهای زندگی و حقوق شهروندی و همچنین تعمیق و تثبیت آموزشهای سوادآموزی و حرفه آموزی به سواد آموزان برگزار شده است.
رمضان یوسفی با بیان اینکه این نمایشگاه حاصل دست ساخته های سواد آموزان استان است؛ گفت: راه اندازی مراکز یادگیری محلی سواد آموزی یکی از برنامه های اولویت دار حوزه سوادی آموزی است و سوادآموزان در این مراکز علاوه بر سواد، مهارتی را آموزش می بینند و حرفه ای را می آموزند که می تواند به اقتصاد خانواده و کشور کمک کند.
وی با اشاره به راه اندازی ۲۳ مرکز در استان گفت: از این تعداد چهار مرکز دولتی، ۱۸ مرکز غیردولتی و یک مرکز هم به صورت مشارکتی فعالیت می کنند.
برگزاری مراسم استانی گرامیداشت هفته سوادآموزی
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج در این مراسم با تبریک گرامیداشت هفته سواد آموزی اظهار داشت: بسیاری از آیات و روایات بر امر سواد آموزی و آموزش بی سوادان تاکید دارند و وظیفه شرعی ما این است که نور سواد را در میان همه خانوادهها روشن کنیم.
محمد سعید کنعانی افزود: ما به عنوان یک شهروند وظیفه داریم ریشه بی سوادی را قطع کنیم چراکه می دانیم نداشتن سواد و کم سوادی می تواند آسیبهای جبران ناپذیری به همه افراد جامعه وارد کند.
وی با بیان اینکه در ایام کرونا ثابت شد که باسوادی اولیای دانش آموزان ارتباط مستقیمی با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارد؛ گفت: خانوادههای بی سواد در این ایام نتوانستند به فرزندان خود کمک کنند و همین امر نیز باعث شد که آنها از درس جا بمانند.
وی راه اندازی مراکز یادگیری محلی سواد آموزی را یک شاهکار با پشتوانه جهانی نام برد و گفت: این اتفاق نقطه عطفی در سواد آموزی است و موجب توسعه مهارت زندگی افراد می شود و باید بهترین مکان و نیرو را در این مراکز متمرکز کنیم.
در ادامه این آیین از فعالان حوزه سواد آموزی استان تجلیل شد.
از اول تا هفتم دی با عنوان هفته سواد آموزی نامگذاری شده است.
نظر شما