به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «محمدرضا پور ابراهیمی داورانی» با اشاره به نشست عصر سه شنبه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و بررسی لایحه بودجه کل کشور در این نشست گفت: تمرکز کمیسیون اقتصادی بر تغییرات ساختاری لایحه بودجه ۱۴۰۱ در مقایسه با قانون بودجه سال جاری است و در این نشست اعضای کمیسیون نظرات و سوالات خود را در زمینه حذف ارز ترجیحی و تقویت سیاستهای حمایتی، مالیات و محل تامین درآمدهای مالیاتی از معاون سازمان برنامه و بودجه مطرح کردند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس افزود: لایحه بودجه سال آینده نقاط قوتی در زمینه انتظام بخشی به ردیفهای بودجهای، اصلاح سیاست ارز ترجیحی، اختصاص منابع بیشتر به طرحهای عمرانی و پیش بینی احکام قانونی در حوزه مالیاتی دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظارات مجلس از اصلاح ساختار بودجه با توجه به اینکه طی سالهای اخیر این موضوع مورد توجه مقام معظم رهبری بوده و مجلس نیز در این خصوص قانونی را تصویب کرده در لایحه بودجه ۱۴۰۱ علی رغم برخی گامهای مثبت اصلاحی، محقق نشده است.
پورابراهیمی تصریح کرد: احکام انضباطی، مولدسازی داراییها، ساماندهی طرحهای نیمه تمام، اصلاح ساختار درآمدی در حوزه مالیاتی، انضباط بخشی به هزینهها از جمله مواردی هستند که انتظار داشتیم در لایحه بودجه ۱۴۰۱ بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتظار داریم سازمان برنامه و بودجه و دولت با احکام اصلاحی کمیسیون تلفیق در راستای اصلاح ساختاری لایحه بودجه ۱۴۰۱ همراهی لازم را داشته باشند تا بودجهای در تراز اهداف اقتصادی محقق شود.
نظر شما