شاخص تحقق نسخه الکترونیک در کشور، به بیش از ۷۸ درصد رسید

تهران- ایرنا- با گذشت کمتر از یک سال از طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی، اکنون بیش از ۷۸ درصد نسخه‌های کشور الکترونیکی و نیمه الکترونیکی نوشته می‌شوند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، طرح استفاده از نسخه‌های الکترونیکی تقریبا یک سال قبل در ایران به طور جدی کلید خورد. چنین طرحی در بسیاری از کشورهای دنیا حداقل پنج سال طول کشیده تا به این نقطه برسد اما ایران، در کمتر از یک سال توانست میزان نسخه‌نویسی الکترونیکی را به بیش از ۷۸ درصد برساند.

آخرین آمار متعلق به هفتم دی از تحقق ۷۸.۲۷ درصدی شاخص‌های تحقق نسخه‌نویسی الکترونیکی در کشور حکایت دارد. کل نسخه‌های نوشته شده ۴۵۱ هزار و ۱۵۱ عدد است. از این میان ۳۵۳ هزار و ۱۰۶ نسخه تمام الکترونیک و ۹۸ هزار و ۴۵ نسخه نیمه الکترونیک نوشته شده‌اند.

نسخه‌های الکترونیک سه استان اصفهان، خراسان رضوی و تهران به بالای ۹۰ درصد رسیده است. اصفهان با ۸۰.۳۱ درصد، خراسان رضوی با ۸۲.۳۳ درصد و تهران با ۶۰.۹۱ درصد توانسته‌اند به ترتیب در صدر فهرست نسخه‌نویسی الکترونیکی قرار بگیرند.

بر اساس آماری که دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات منتشر کرده، طرح نسخه الکترونیکی در کشور با پیگیری وزارت ارتباطات و مشارکت دستگاه‌های مسوول در اجرای این طرح به ویژه در استان‌ها رشد چشمگیری گرفته است.

بر اساس گزارش بیمه سلامت ایرانیان در آذرماه سال جاری تا پیش از آغاز رسمی این طرح، استفاده از نسخه‌نویسی الکترونیکی ۷۶ درصد بود که اکنون این آمار به ۹۵ درصد رسیده است.

اکنون ۱۳ استان کشور، تا ۹۰ درصد تحت پوشش نسخه الکترونیکی قرار گرفته‌اند. بیمه سلامت ایرانیان در ۲۸ استان ۹۰ درصد نسخه‌ها را الکترونیکی ارائه می‌کند. داده‌های سلامت تاکنون غیرشفاف بود که پس از اجرای طرح نسخ الکترونیکی این جریان به نفع مردم می‌شود.

شاخص درصد تحقق نسخه الکترونیک در ۶ دی (شش روز از آغاز اجرای طرح نسخه الکترونیک) ۹۵ درصد در کشور بود. در این روز ۱۷۰ هزار نسخه پیچیده شد که از این بین، ۱۶۲ هزار نسخه کاملا الکترونیک، هشت هزار و ۵۰۰ نسخه نیمه الکترونیک بودند.

در این گزارش آمار شهرهای مختلف نیز به این شرح آمده است. اصفهان ۹۳ درصد، خراسان رضوی ۸۵ درصد و تهران ۷۸ درصد نسخ الکترونیکی داشته‌اند.  

این در حالی است که اسفند سال گذشته، تقریبا ۱۳ درصد نسخه‌ها به طور الکترونیکی نوشته می‌شدند. آذر ۱۴۰۰ این عدد به ۷۶ درصد رسید و اکنون ۹۵ درصد از نسخه‌ها به طور الکترونیکی هستند.

شاخص تحقق نسخه الکترونیک در کشور، به بیش از ۷۸ درصد رسید

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha