مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در آیین نهالکاری مراتع شهرستان خوسف در جمع خبرنگاران گفت: از آذرماه امسال عملیات بذرپاشی را در برخی شهرستانهای استان آغاز کردیم اما از امروز در تمام شهرستانها این طرح در حال اجرا است.
علیرضا نصرآبادی با بیان اینکه این پویش تا اواخر اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت افزود: بر اساس برنامه بلندمدت سازمان جنگلها این پویش تا سال ۱۴۱۴ ادامه دارد.
وی با تاکید بر اینکه برای حفظ منابع طبیعی نیازمند حفظ آب، خاک و پوشش گیاهی هستیم اظهار داشت: با توجه به اهمیت حیاتی منابع طبیعی در زندگی مردم، حفظ این منابع یک وظیفه همگانی است و از عهده یک دستگاه اجرایی خارج است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی تاکید کرد: در استان خشکی مثل خراسان جنوبی که دائم در معرض سیل و خشکسالی است، باید اقداماتی انجام شود که نه آب هدر برود و نه شاهد فرسایش خاک در استان باشیم.
وی تصریح کرد: حدود ۶ هزار و ۷۰۰ رشته قنات در استان داریم که بسیاری از آنها در حال خشک شدن هستند.
نصرآبادی ادامه داد: در سالهای گذشته توانستهایم با اجرای عملیات آبخیزداری تعداد زیادی از این قناتها را احیا کنیم.
وی گفت: در پویش ایران سرسبز که بسیاری از دستگاهها در آن مشارکت دارند، حدود ۹ هزار هکتار را مکانیابی کردیم که قابلیت اجرای عملیات در بازه زمانی مذکور را دارند.
مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی اضافه کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار از اراضی استان بذرپاشی آنغوزه، ۲ هزار هکتار بذرپاشی در هلالیهای آبگیر و هزار و ۶۰۰ هکتار نهالکاری انجام خواهیم داد.
وی تقویت روحیه مشارکت در بین اقشار مختلف جامعه، سازمانهای مردمنهاد و دستگاههای دولتی و غیردولتی، ترویج فرهنگ نهالکاری و حفاظت و احیای منابع طبیعی در جامعه، توسعه فضای سبز و جنگل کاری در مناطق مناسب، کنترل و کاهش آلودگی هوا و غبار و نیز حفظ عرصههای طبیعی به منظور کنترل بیابانی شدن را از جمله اهداف این پویش نام برد.
نظر شما