به گزارش خبرنگار ایرنا، «رضوان حکیم زاده» عصر پنجشنبه در مراسم تقدیر از معملمان پژوهنده و دانشآموزان پژوهشگر شهرستان جوانرود افزود: اگر به نقطه ای رسیدیم که در آن کودکان در مدارس دولتی همان آموزشی را ببینند که دانش آموزان در مدارس خاص می بینند، می توانیم از عدالت آموزشی صحبت کنیم.
وی اظهار داشت: از این که برخلاف بسیاری از نظام های آموزشی پیشرو برای مدت طولانی مدارس را تعطیل کردیم خیلی رنج میبردیم و تلاش زیادی کردیم که فرصت های حضور در مدرسه نه فقط برای یادگیری ریاضی و علوم بلکه برای رشد مهارت های اجتماعی چقدر ضروری است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید دانش آموزان در مدارس یاد بگیرند که از زبان به شکل موثری استفاده کنند. انسان هایی که حرف زدن را در مدرسه تمرین نکنند جمعیت ساکت خواهند بود و دیگران برای افراد ساکت تصمیم گیری خواهند کرد.
وی تاکید کرد: هرچقدر انسان ها در بیان قوی تر باشند امکان اینکه سرنوشت خود را به دست افراد دیگر بدهند کمتر میشود.
حکیم زاده افزود: با پژوهشها و بررسیهای انجام شده به این نتیجه رسیدیم که اگر در سه موضوع ادب، مسوولیت پذیری و جرائت ورزی در دوره ابتدایی سرمایه گذاری کنیم می توانیم فرزند خود را برای ورود به دوره زندگی جدید بیمه کنیم.
وی عنوان کرد: سالهاست که از روی کتاب خوانده ایم و مشق نوشتیم اما یاد نگرفتیم که دیدگاههای خودمان را بنویسیم و نوشتن خلاق داشته باشیم.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: براساس شاخص های موجود با همت فرهنگیان جوانرود، این منطقه از وضعیت مناسبی برخوردار است و بی جهت نیست که به این دیار شهر اصالت فرهنگ و علم گفته می شود.
وی افزود: از اینکه در این منطقه با همت فرماندار و مسوولان مربوطه کلاس های حضوری از سوم مهر ماه دایر شده بسیار خرسندیم.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۳۰ هزار معلم، ۳۰ هزار بازنشسته و ۳۵۰ هزار دانشآموز دارد که در چهار هزار و ۳۳۱ واحد آموزشی درس میخوانند.
نظر شما