بهروز اکرمی روز شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا، افزود: مدیران برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و حل مشکلات مردم باید مانند شهید حاج قاسم سلیمانی همواره در خط مقدم خدمتگزاری قرار داشته باشند.
وی ادامه داد: امور استان با پشت میزنشینی پیش نمیرود و اگر قرار است جامعه موفق و پیشرفته داشته باشیم باید الگوی مدیریت شهید سلیمانی در جامعه نهادینه شود و در این صورت میتوان گفت بیشتر مشکلات در زمانی اندک مرتفع میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: رییس جمهوری در خصوص اجرای طرح شهید سلیمانی دستور ویژه صادر کردند و باید همگان برای مدیریت بهتر بیماری نسبت به این طرح توجه کنند و از طرفی واکسیناسیون اتباع خارجی نیز باید به دقت انجام گیرد.
اکرمی در خصوص واکسیناسیون رانندگان و حمل و نقل عمومی خواستار توجه جدی و نظارت برای تزریق دز سوم شد و افزود: در هفته جاری ابتلا در ۶ شهرستان بالا رفته و فرمانداران باید نسبت به این مسئله دغدغه داشته باشند.
وی گفت: این افزایش حاکی از بروز یک اتفاق است و باید با همکاری به سرعت شرایط را تحت کنترل گرفت، از طرفی در ساوه، خنداب و کمیجان وضعیت واکسیناسیون مناسب نیست و باید با اقدامات مشخص وضعیت را بهبود ببخشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تاکید کرد: در شرایط کنونی هیچ نشستی مهمتر از نشست مدیریت کرونا نیست و فرمانداران و مدیران باید شرکت در این نشست را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: یکمیلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۳۴ نفر معادل ۹۲ درصد جمعیت استان مرکزی مرحله نخست، ۹۰۲ هزار و ۵۸۵ نفر معادل ۸۲ درصد مرحله دوم و ۱۷۰ هزار و ۸۰۴ نفر معادل ۱۶ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال جمعیت استان مرکزی مرحله سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
دکتر محمد جمالیان افزود: با توجه به تاکید وزیر کشور مبنی بر اجرای طرح شهید سلیمانی این مهم در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار گرفت اما بخش عمدهای از نهادها به خصوص صنایع استان همکاری لازم با دانشگاه را ندارند.
وی ادامه داد: در صورتی که صنایع مکان استانداردی در اختیار قرار دهند، دانشگاه علوم پزشکی اراک بدون فوت وقت واکسن مورد نیاز را تأمین تا کارگران و فعالان صنعتی مرحله سوم واکسن خود را دریافت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: شمار قابل توجهی از مردم ویروس جهش یافته امیکرون را جدی نمیگیرند و بر همین اساس خود را ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی نمیدانند اما این سویه در کشورهای بزرگ جهان به خصوص آمریکا، روسیه و انگلیس مشکلات بسیاری ایحاد کرده و شمار مبتلایان هر روز رو به افزایش است.
دکتر جمالیان اظهار داشت: لازمه مدیریت و عبور از شرایط پیش رو، رعایت دستورالعملهای بهداشتی است و باید مورد توجه آحاد مردم و مسئولان قرار گیرد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در هفته آخر آذرماه در استان مرکزی ۲۵۷ مورد بود که طی هفته نخست دیماه این مهم به ۲۲۱ مورد رسیده است.
دکتر علی علیمحمدی افزود: شمار افراد بستری مبتلا به کرونا در هفته آخر آذرماه ۲۶ نفر گزارش شده اما، در هفته نخست دیماه جاری به ۱۹ مورد رسید.
وی، شمار افراد درمان شده سرپایی کرونا در هفته آخر آذر ماه را ۲۳۱ مورد عنوان کرد و گفت: این آمار در هفته نخست دیماه به ۲۰۲ مورد رسید.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: در هفته آخر آذرماه امسال سه مورد و در هفته نخست دیماه جاری یک مورد فوت ناشی از ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده است.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما