به گزارش روز یکشنبه ایرنا ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این مراسم گفت: دانشگاه محقق اردبیلی در سالهای اخیر روند رو به رشدی در رتبهبندیهای بینالمللی داشته و موفقیت در رتبهبندیهای تایمز، یو اس نیوز و یورپ نمونههایی از این پیشرفت است.
دکتر داود سیفزاده افزود: دانشگاه محقق اردبیلی در حال حاضر جزو ۲۰ دانشگاه ایران در شاخصهای پژوهشی است.
وی با بیان اینکه علاقهمند گسترش ارتباطات بینالمللی هستیم و هدف اصلی جذب دانشجوی خارجی است، اظهارکرد: در حوزه کشورهای عراق، ترکیه و نیجریه اقداماتی صورت گرفته و برای همکاری با کشورهای حوزه قفقاز نیز فعالیت میشود.
وی کالج ابنسینای گرجستان را مروج فرهنگی و مایه افتخار جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: دانشگاه محقق اردبیلی علاقهمند به مبادله استاد و دانشجو با این دانشکده و برگزاری وبینارها و کنفرانسهای بینالمللی مشترک مجازی و حضوری میباشد.
دکتر حسین چناری ، رئیس کالج ابنسینای گرجستان هم گفت: آموزش زبان فارسی، مهارت محوری سیستم آموزشی و ایجاد مرکز آموزشهای بینالمللی از اهداف کالج ما است.
وی با بیان اینکه شعار کالج ابنسینای گرجستان آموزش برای فارسیزبانان دنیا است، ادامه داد: در همین راستا از ابتدای شیوع ویروس کرونا برای ۲ هزار نفر آموزش کوتاه مدت برگزار شد و در حال حاضر ۲۳۰ مدرس به صورت مجازی در این کالج در حال تدریس هستند.
دکتر محمدتقی آلابراهیم ، رئیس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه این دانشگاه مسئول کارگروه همکاریهای دانشگاههای ایران و گرجستان است، گفت: در همین راستا با تعدادی از دانشگاههای گرجستان تفاهمنامه همکاری مشترک داریم.
وی با بیان اینکه مدارک تحصیلی سه دانشگاه گرجستان مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، افزود: با توجه به نزدیک بودن جغرافیایی ۲ کشور، دانشجویان ایرانی زیادی در گرجستان مشغول تحصیل هستند و ما نیز تمایل داریم پذیرای دانشجویان گرجی باشیم.
وی با بیان اینکه با دانشگاههای آلمان، فرانسه و اسپانیا همکاری مشترک داریم، ادامه داد: سه استاد بینالمللی نیز از دانشگاههای دانمارک، آلمان و فرانسه با دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری دورههای علمی همکاری دارند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما