به گزارش ایرنا، محمد رضایی روز یکشنبه در جلسهای که به منظور اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: در این مرحله حمل و نقل برون شهری و واحدهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی مورد نظارت و پایش قرار می گیرد.
وی با تاکید بر اینکه باید تمام مراکز دانشگاهی، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه و موسسات فرهنگی، علمی و تحقیقاتی در زمان بندی مشخص، نظارت و کنترل برطرح واکسیناسیون را انجام دهند، از هیات امنای مساجد، اوقاف و سازمان تبلیغات اسلامی نیز خواست در مراسم های ملی مذهبی و نمازهای جمعه و جماعت نسبت به ترغیب مردم نسبت به تزریق دز سوم واکسن اقدام کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: صدا و سیمای مرکز کردستان و رسانه های استان هم با بهرهگیری از افراد متخصص، در زمینه آگاهی بخشی و اطلاع رسانی اقدام کنند.
رضایی اضافه کرد: برابر الزامات و آیین نامه های انضباطی با کارمندانی که واکسن کرونا را تزریق نکرده اند برخورد می شود و آنها موظف به ارائه تست پی سی آر منفی به صورت دو هفته یک بار با هزینه شخصی خود هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست با اشاره به اینکه بیماری امیکرون تاکنون ۱۴ استان را با حدود ۱۵۰ نفر درگیر کرده است گفت: هیچ موردی از این بیماری تاکنون در استان مشاهده نشده است.
دکتر بهروز اخوان افزود: تاکنون ۸۰ درصد جمعیت استان دُز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در قالب پنج مرحله از ۲۱ آذر شروع شده است بر اساس این طرح قرار است به افرادی که واکسن نزدهاند خدمات ارائه نشود.
نظر شما