حسین دشتی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار برای خانوارهای تحت حمایت یکی از اولویت های کمیته امداد است، افزود: فراهم کردن زمینه اشتغال مددجویان باعث شده بسیاری از آنها به خوداتکایی و خوکفایی کامل برسند و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
وی با اشاره به تسهیلات پرداختی به مددجویان تصریح کرد: به هیچ عنوان پس از پرداخت تسهیلات اشتغال زایی پرونده مددجویان بسته نمیشود و آنها تا زمانی که به خودکفایی کامل برسند، از خدمات این نهاد بهرهمند خواهند شد.
وی با اشاره به همکاری حدود ۱۰۰ "راهبر شغلی" با کمیته امداد استان بیان کرد: در هفت ماه سال جاری هزار نفر از طریق راهبر شغلی به کارآفرینان و صاحبان مشاغل معرفی و مشغول کار شدند.
او از ارائه بستههای تشویقی مناسب به کارفرمایان خبر داد و افزود: کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان در راستای اشتغال مددجویان تحت حمایت علاوه بر پرداخت یک میلیارد ریال تسهیلات به کارفرمایان به ازای هر مددجو، حداقل به مدت ۲ سال حق بیمه مددجویان شاغل نزد کارفرمایان را نیز پرداخت می کند.
وی با تقدیر از همکاری دستگاه های اجرایی و بانک های عامل اظهار کرد: طرح "راهبران شغلی" برای اثربخشی هر چه بیشتر بر فرصتهای شغلی ایجاد شده، اجرا میشود تا به پایدارسازی اشتغال و درآمد پایدار خانوارهای تحت حمایت کمک کند.
او با بیان اینکه در حوزه دامداری ، کشاورزی ، صنایع دستی ، فرش و گلیم با ارائه تسهیلات گامهای موثری در راستای خودکفایی خانوادههای نیازمندان صورت گرفته است، اضافه کرد: تبدیل برخی از مجریان طرح های اشتغال زایی تحت حمایت کمیته امداد به کارآفرینان موفق بیانگر این موضوع است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل از برگزاری کلاس های آموزشی فنی و تخصصی برای ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان استان در این مدت خبر داد و گفت: برای پیشگیری از شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه این کلاس های آموزشی به صورت مجازی برگزار شد.
دشتی با اشاره به ضرورت بهرهگیری حداکثری از ظرفیت جهادگران کارآفرین و نیروهای جهادی در زمینه ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت حمایت افزود: ۲۳ جهادگر کارآفرین و ۱۳ مرکز نیکوکاری کارآفرین تخصصی با این نهاد در استان همکاری دارند و استفاده از ظرفیت آنها مسیر توانمندسازی و خوداتکایی خانوارهای تحت حمایت را هموارتر کرده است.
وی رفع موانع فضای کسب و کار، بازاریابی و فروش تولیدات مددجویان و ایجاد بازار کار مناسب را در توانمند سازی و خود اتکایی خانوارهای تحت حمایت بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: این نهاد علاوه بر طرحها و ایدههای دانشبنیان از مددجویانی که دارای تخصص در زمینه خاصی باشند، حمایت ویژه می کند.
او کاریابی برای ۱۵۱ مددجوی تحت پوشش در قالب طرح "هدایت شغلی" را از دیگر اقدامات این نهاد در استان برشمرد و بیان کرد: این نهاد همچنان نیازمند یاری و کمک های مردم و خیرین برای رسیدگی به امور فقرا و نیازمندان استان است تا بخشی از نیاز ها و مشکلات اساسی آنها مرتفع گردد.
وی اظهار امیدواری کرد، با مشارکت گسترده خیرین و آحاد مختلف جامعه در طرحهای حمایتی کمیته امداد استان اردبیل شاهد ریشهکنی فقر و محرومیت از جامعه باشیم.
دشتی اضافه کرد: مردم و خیرین میتوانند با شمارهگیری کد آنی پرداخت #۰۴۵*۸۸۷۷* و یا از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۵۵۲ نزد بانک ملی به نام کمیته امداد استان اردبیل به آسانی کمکهای خود را به دست خانوارهای بیبضاعت استان برسانند.
وی ادامه داد: برای آشنایی از نحوه کمکرسانی به محرومان جامعه سامانه پیامکی ارتباط مردمی ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ این نهاد نیز در اختیار مردم و نیکوکاران قرار دارد.
به گزارش ایرنا، ۴۱ هزار و ۴۳۸ خانوار با جمعیت بیش از ۸۰ هزار نفر در استان اردبیل تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.
نظر شما