رضا خواجه ای روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توسعه مناطق روستایی با ایجاد زیرساخت های لازم و زمینه های مناسب، از اهداف اصلی بنیاد مسکن است که باید هماهنگی و همکاری مناسبی بین دستگاه های اجرایی، نهادها و مردم برای توسعه و آبادانی روستاها وجود داشته باشد.
وی با اشاره به وضعیت آسفالت معابر روستایی اضافه کرد: در زمان حاضر آسفالت معابر ۱۳۵ روستا از محل اعتبارات قیر یارانه ای سهمیه سال جاری با اعتبار ۴۱۲ میلیارد ریال در دستور کار بنیاد مسکن استان است.
خواجه ای با اشاره به اینکه اعتبارات قیر یارانه ای فرصت خوبی برای بهسازی محیط های معابر روستایی در راستای ارتقا بهداشت محیط عمومی، است، ادامه داد: این کار در راستای هدایت آبهای سطحی، ارتقای کیفیت محیط زندگی، ایجاد نشاط و انگیزه برای تثبیت جمعیت در روستاها که خواستگاه تولید و احیای صنایع دستی و گردشگری هستند، می باشد.
وی اظهار داشت: بر این اساس با اجرای طرح تامین قیر رایگان و مشارکت دهیاران تاکنون اقدامات مناسبی در زمینه آسفالت معابر روستاهای این استان انجام شدهاست.
مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان به اجرای طرح هادی در سطح روستاها اشاره کرد و گفت: جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر و جذب سرمایه گذاران برای اجرای طرحهای تولیدی و اقتصادی از مزایای اجرای طرحهای هادی در روستاها به شمار می رود.
خواجه ای اعتبار اختصاص یافته برای اجرای طرح هادی در ۴۳ روستا در سال جاری از منابع استانی را ۱۹۶ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: همچنین مبلغ اعتبار تخصیص یافته برای اجرای طرح هادی درسال جاری از منابع ملی در ۶۷ روستا، ۳۳۸ میلیارد ریال است.
وی میانگین اجرای طرح هادی روستایی در این استان را ۵۸.۲ درصد و سطح کشور ۴۶.۲ درصد اعلام و خاطرنشان کرد: در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد همچنین تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار، ۴۱۳ روستا است.
نظر شما