داروهای کرونا در بیمارستانهای مشهد ذخیره شد

مشهد- ایرنا- مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ذخیره‌سازی داروهای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در دستور کار قرار گرفته است تا در موج جدید احتمالی با کمبود دارو رو به رو نشویم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز شنبه به نقل از دکتر علی روحبخش گزارش داد: بیمارستانها باید موجودی دارویی خود را برای مدیریت بیماران مبتلا به کرونا افزایش دهند و داروخانه‌ها نیز باید برآورد مقدار مورد نیاز خود را برای پاسخگویی به بیماران آماده کنند.

وی ادامه داد: طی ۲ ماه گذشته فضای آرامی به لحاظ ابتلا به کرونا در جامعه حاکم بود از همین رو نیاز مبرمی در حوزه داروهای بیماران کرونا احساس نشد.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم و تکمیل واکسیناسیون امیدواریم شاهد اوجگیری شدیدی همانند موج پنجم کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی نباشیم.

فعالیت قرارگاه مدیریت کرونا در مشهد ۲۴ ساعته شد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خبر دیگری به نقل از مسوول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در این دانشگاه از فعالیت ۲۴ ساعته قرارگاه مدیریت کرونا در این دانشگاه با هدف حفظ آمادگی برای مواجهه با اوجگیری احتمالی جدید کووید- ۱۹ خبر داد.
دکتر محمد پهلوان با اشاره به شناسایی موارد ابتلا به اومیکرون در مشهد و برخی از مناطق کشور افزود: در این قرارگاه همه روزه با برگزاری نشست‌هایی نسبت به برنامه ریزی و هماهنگی در راستای خدمات رسانی به بیماران و پیشگیری و کنترل این بیماری اقدام می‌شود.
وی اضافه کرد: ۱۰۰ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعته گذشته در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند و  اکنون ۲۸۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای زیر پوشش این دانشگاه تحت مداوا قرار دارند.
او بر پوشش فراگیر واکسیناسیون، رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک، مراجعه به درمانگاهها و یا مراکز خدمات جامع سلامت به محض مشاهده علایم مشکوک به کرونا از سوی مردم تاکید کرد.

۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات‌ بهداشتی و درمانی دارند.

هم‌اکنون افزون بر ۹۰۰ داروخانه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر و ۶۲ بیمارستان در استان خراسان رضوی فعال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha