۱۴ دی ۱۴۰۰، ۰:۲۴
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84601291
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مکتب شهید سلیمانی الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است

شهرکرد -ایرنا- کارشناسان شرکت‌کننده در پانزدهمین گفتمان برتر فرهنگی چهارمحال و بختیاری عنوان کردند، مکتب سردار سلیمانی محصول مکتب اسلام ناب و امام خمینی(ره) است و مکتب این شهید، الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است.

به گزارش ایرنا، پانزدهمین گفتمان برتر فرهنگی چهارمحال و بختیاری با موضوع "تبیین مولفه‌های مکتب حاج قاسم "با حضور حجت‌الاسلام مهدی طاهری مدیرکل تبلیغات اسلامی، مجتبی نوروزی استاد دانشگاه شهرکرد و علیرضا اسماعیلی معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم(ع)به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان برگزار شد.

مکتب سردار سلیمانی الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه مکتب سردار سلیمانی الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است، گفت: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، سردار سلیمانی شهیدی است که دارای مکتب است و باید مکتب سردار سلیمانی در جامعه مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری با بیان اینکه بین اندیشه و مکتب تفاوت وجود دارد، گفت: مکتب مجموعه‌ای از اندیشه و یک روش برای رسیدن به اهداف است که دارای یک مبانی و پیروان خاص است و اندیشه یک شیوه است.

وی افزود: اندیشه‌ای که امتداد و تبلور اجتماعی دارد و یک ایده فکر را تولید کند و اقشار مختلف به آن باور داشته باشند و آن را بپذیرند و برای تحقق آن در اجتماع تلاش کنند تا اندیشه به اجتماع برسد، آن اندیشه به عنوان یک مکتب شناخته می‌شود و سردار شهید سلیمانی این ویژگی‌ها را در حیات فردی، سیاسی، اجتماعی خود داشت و مکتب سردار سلیمانی، مکتبی بر مبنای مکتب فرهنگی سیاسی و اجتماعی است.

وی اظهار داشت: در جامعه، ارزش‌هایی که به صورت مرتب تکرار شوند و ظرفیت‌هایی ایجاد شود که این فرهنگ تکرار شود، آن فرهنگ نهادینه می‌شود و سردار سلیمانی یک پدیده بود که ارزش‌های عینی و عملیاتی او به این صورت در جامعه نهادینه شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: مکتب امام راحل به عنوان یک مکتب نجات‌بخش است که در این مکتب به یک الگوی مدیریتی نیاز است و سردار سلیمانی راس یک الگوی مدیریتی در مکتب امام تبدیل شد.

وی با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب اسلامی که فرمودند، شهادت سردار سلیمانی برای دشمنان خطرناک‌تر از زمان حیات سردار است، گفت: سردار سلیمانی در مکتب امام راحل رشد کرد و دوگانگی بین مکتب امام راحل و مکتب سردار سلیمانی وجود ندارد و مکتب حاج قاسم، مکتب بسط اندیشه انقلاب اسلامی در حوزه مدیریت انقلاب اسلامی است.

به گفته وی، مکتب سردار سلیمانی یک مکتب برای رسیدن به کارآمدی است و در صورتی‌که مکتب حاج قاسم توسعه پیدا کند، به نتیجه خواهیم رسید.

مکتب سردار سلیمانی بسط اندیشه انقلاب  اسلامی در حوزه مدیریت است

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: سردار سلیمانی در مکتب امام راحل رشد کرد و مکتب سردار سلیمانی، مکتب بسط اندیشه انقلاب اسلامی در حوزه مدیریت انقلاب و کارآمدی نظام است.

به گفته وی، مدل مدیریتی سردار سلیمانی به عنوان یک مکتب مدیریت و ایده‌آل مدیریتی کارآمد برای نظام است و این شهید برای خود صندلی و میز مدیریتی نداشت.

طاهری افزود: مکتب سردار سلیمانی در تقابل با جریان مدیریتی غرب‌گرایی حاکم بر کشور است و مکتب سردار سلیمانی بسط انقلاب در ابعاد مختلف به خصوص مدیریتی است.

سردار سلیمانی آرمانگرا و واقع‌نگر بود

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه آرمانگرا و واقع‌نگری از مبانی حرکت در انقلاب اسلامی است، گفت:سردار سلیمانی  آرمان‌گرا و واقع‌نگر بود و مقام معظم رهبری فرمودند که به صورت جدی هیچ فردی آرمانگراتر از سردار سلیمانی در مدیریت کشور نیست.

طاهری افزود: اندیشه‌ورزی و توجه به حق‌الناس از دیگر شاخصه‌های سردار سلیمانی است و پیوند علم و اندیشه در سردار سلیمانی مشهود بود و سردار سلیمانی همیشه با اندیشه و مراقبت به حق‌الناس رفتار داشت.

سردار سلیمانی تجلی کارآمدی انقلاب اسلامی است  

مکتب شهید سلیمانی الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است

معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اینکه سردار سلیمانی به جای گفتار درمانی، عمل‌گرا بود، گفت: سردار سلیمانی تجلی کارآمدی مکتب اسلام و انقلاب بود.

علیرضا اسماعیلی افزود: مکتب، یک اندیشه است که استمرار و امتداد اجتماعی پیدا می‌کند و سردار سلیمانی محصول اندیشه و ساختار انقلاب اسلامی است که از زمان نبی مکرم اسلام(ص) تاکنون ادامه دارد.

به گفته وی، مکتب سردار سلیمانی جدای از مکتب اهل بیت(ع) و مکتب امام خمینی(ره) نیست و سردار سلیمانی، تفکر و چهار چوب اسلام و انقلاب را در حوزه کاری خود به باور مردمی و عمومی تبدیل کرد و با استفاده از مصادیق شخصیتی خود، اندیشه‌ها را در حوزه کاری به باور عمومی تبدیل کرد.

وی اظهار داشت: مکتب سردار سلیمانی یک ارتباط با کارآمدی نظام اسلامی دارد و سردار سلیمانی با کار جهادی، اخلاص، توکل به خدا و بسیج مردمی، کارآمدی نظام اسلامی و انقلاب را اثبات کرد و در حوزه منطقه‌ای نیز با استفاده از چهارچوب اسلام و انقلاب به نتیجه رسید.

اسماعیلی با تاکید به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه سردار سلیمانی یک مدرسه و یک راه است، گفت: ابتدا و مقصد راه شهید سلیمانی مشخص است.

به گفته وی، یک اندیشه برای تبدیل شدن به مکتب، به ۲ خاصیت جذابیت ظاهری و گفتمانی و کارآمدی نیاز دارد و در یک مکتب باید کارآمدی برای آن افرادی که به آن اندیشه اعتقاد دارند اثبات شده باشد.

کارشناس مسائل سیاسی گفت: سردار سلیمانی یک اندیشه جدید را در حوزه کاری خود و کارآمدی اندیشه اسلام ایجاد کرد، که مبتنی بر انقلاب است و  دشمن برای ناکارآمد نشان دادن دین ، داعش را به وجود آورد تا چهره اسلام را خون‌ریز نشان دهد.

وی افزود: سردار سلیمانی برای نشان دادن کارآمدی در مراسم شهید حججی (از شهدای مدافع حرم) قول نابودی داعش را داد و به آن پایبند بود که این مساله کارآمدی اندیشه اسلام و انقلاب را نشان داد.

اسماعیلی افزود: سردار سلیمانی خود را سرباز نظام می‌دانست که با حکم رهبری در مرزها انجام وظیفه می‌کند و در مکتب اسلام به خوبی خود را جانمایی کرد و تجلی مکتب اسلام در جهان اسلام و تجلی کارآمدی و بالندگی نظام در دنیا شد.

مکتب سردار سلیمانی اثبات کارآمدی و توانمندی نظام اسلام است 

معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) گفت: سردار سلیمانی و مکتب او، اثبات کارآمدی و توانمندی نظام اسلامی و دین اسلام برای حل معضلات است.

وی به سالروز شهادت سردار سلیمانی در ۱۳دی‌ماه سال ۹۸ و صدور بیانیه گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: سردار سلیمانی نخستین پله بیانیه گام دوم انقلاب برای الگوسازی این بیانیه است 

سردار سلیمانی دشمن‌شناس، دشمن‌ستیز و لحظه‌شناس است 

معاون سیاسی سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) در ادامه با اشاره به اینکه سردار سلیمانی دشمن‌شناس، دشمن‌ستیز و لحظه‌شناس بود، گفت:این شهید با روحیه دشمن‌شناسی و تیزبینی که داشت نقشه‌های دشمن را قبل از اجرایی شدن شناسایی می‌کرد و از قبل آنها ، نقشه دشمن را نقش برآب می‌کرد.

وی با بیان اینکه تثبیت و تحکیم پایه‌های ولایت فقیه مورد تاکید سردار سلیمانی بود، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی، ولایت فقیه را به عنوان راس هرم انقلاب، هدف قرار می‌دهند و به دنبال ایجاد تفرقه هستند و سردار سلیمانی به مردم، گروه‌ها و احزاب توصیه داشت که در مقابل دشمن نگاه انفعالی نداشته باشند و براساس یافته‌های ذهنی خود، دسیسه و نقشه دشمن را شناسایی و قبل از اقدام آنها، برای انهدام نقشه‌ها برنامه‌ریزی می‌کرد.

اسماعیلی افزود: عمل‌گرایی، واقع‌بینی، آرمانگرایی از مهمترین ویژگی‌های  سردار سلیمانی بود که توانست در بحران داعش با پشتوانه مردمی ایستادگی کند.

به گفته وی، سردار سلیمانی مردمدارترین شهید دنیای اسلام بود و بر اعتماد نداشتن به دشمن و دشمن‌ستیزی تاکید داشت.

وی اظهار داشت: مکتب سردار سلیمانی برای همه افراد، گروه‌ها و اصناف تعریف شود و یک اساسنامه بین همه گروه‌های فکری و اقشار مختلف جامعه در حوزه مکتب سردار طراحی شود.

دانشگاه‌ها به مولفه‌های شخصیتی و مکتب سردار سلیمانی توجه کنند

مکتب شهید سلیمانی الگوی ارزشمند علمی و مدیریتی است

عضو هیات علمی و استاد دانشگاه شهرکرد گفت: در دانشگاه‌ها باید به مولفه‌های شخصیتی و مکتب سردار سلیمانی پرداخته شود و مردم و مسوولان، حاج قاسم را الگوی خود قرار دهند.

مجتبی نوروزی افزود: شخصیت سردار سلیمانی دارای لایه‌های مختلف و هویت ایرانی اسلامی است که فراتر از قوم و ملیت خود است و یک شخصیتی مردمی بود که با شهادتش همه گسل‌های هویتی پر شده و مقام معظم رهبری از این شهید به عنوان به یک مکتب یاد می‌کند.

وی اظهار داشت:بعد از شهادت سردار سلیمانی تمام خلاها و مسائل  سیاسی، اجتماعی، فرهنگی در تشییع پیکر مطهر این شهید پر شد و همه سلایق، افراد، تیپ‌های شخصیتی از داخل و خارج از کشور در آیین تشییع جنازه او حضور داشتند.

نوروزی افزود: مبانی فکری شهید سردار سلیمانی مولفه‌های مکتب این شهید را شکل می‌دهد و سردار سلیمانی در مسیر انقلاب حرکت کرد و انقلاب را در چهارچوب بزرگ‌تر نگاه می‌کرد و باید این نگاه به درستی در جامعه تبیین شود.

استاد دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه نگاه شهید سلیمانی نگاه تمدنی بود، تصریح کرد: تبیین نگاه سردار سلیمانی در جامعه ضروری است چرا که اگر این نگاه فهم نشود برای ما اشکالات روشی ایجاد می‌کند.

نوروزی گفت: تحول در دنیای اسلام و بیداری معنوی در نظام بین‌المللی کار بزرگی است که سردار سلیمانی این مسیر را دنبال کرد و با نگاهی فراتر از رفع گرفتاری‌های معیشتی مردم، وارد میدان شد و با نگاه بالا و تمدنی که داشت موجب شد مکتب سلیمانی در جامعه نهادینه شود.

این استاد دانشگاه گفت: خون و شهادت سردار شهید، الگوی برای رشد مکتب سلیمانی شد و مکتب سردار سلیمانی مولفه معنوی و گفتمانی دارد که بر سه مولفه ولایت، عقلانیت و استقامت پایه‌گذاری شده است.

نوروزی گفت: موتور محرک پیشرفت می‌تواند نظریه مقاومت باشد، مجاهد در کنار عاقبت بخیری خود، امنیت را برای پیشرفت دیگران تولید می‌کند.

به گزارش ایرنا، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی به همراه «ابومهدی المهندس» بامداد یکشنبه ۱۳ دی ۲ سال پیش هنگام خروج از فرودگاه بغداد در اقدامی جنایتکارانه به دستور «دونالد ترامپ» هدف حمله تروریستی پهپادهای آمریکا قرار گرفت و به شهادت رسید.

از دهم تا شانزدهم دی‌ماه به‌ عنوان هفته مقاومت و ۱۳ دی روز شهادت سردار قاسم سلیمانی در تقویم کشور «روز جهانی مقاومت» نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha