علیاصغر امامیون روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: ۱۴ هزار و ۸۹۰ هکتار از از اراضی و باغهای شهرستان دامغان مربوط به محصول پسته است که یکهزار و ۲۰۰ هکتار نهال و بقیه بارور است.
وی اظهار داشت: برداشت پسته دامغان به صورت میانگین روزانه سههزار و ۵۰۰ نفر اشتغال برای کارگران فصلی در شهرستان ایجاد کرد.
امامیون خاطرنشان کرد: برداشت محصول پسته تازه از باغهای شهری و روستایی شهرستان دامغان از تاریخ ۲۰ مرداد آغاز شد.
امامیون اضافه کرد: امسال با توجه به شرایط آب و هوایی مساعد و پیشگیری کشاورزان و باغداران، هیچ موردی از سرمازدگی در زمینه تولید محصول پسته گزارش نشد.
وی افزود: ارائه انواع کودهای شیمیایی اوره، فسفات و پتاسیم به بهره برداران، ارائه انواع تسهیلات و برگزاری کارگاههای مختلف از جمله خدمات مدیریت جهاد کشاورزی دامغان به پستهکاران دامغانی بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: پسته دامغان پس از برداشت، برای توزیع و فروش تازه به میدان بار و مراکز توزیع برای ارسال به شهرهای مختلف فرستاده میشود و مقداری از آن نیز در سطح شهر به فروش میرسد.
به گزارش ایرنا، شاهپسند، خنجری، عباسعلی، اکبری و احمد آقایی از مهمترین ارقام پسته شهرستان دامغان است که ۳۰ درصد پسته تولیدی در دامغان به صورت تازه فروشی و بقیه آن در واحدهای صنعتی و سنتی فرآوری و خشک شده و جهت عرضه در بازارهای داخلی و خارجی آماده میشود.
نظر شما