خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۵ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۵۸
کد خبر: 84603193
T T
۹ نفر

برچسب‌ها

چین ربات های مجهز به سلاح را به مرز هند فرستاد

تهران- ایرنا - گزارش منتشر شده از سوی یک رسانه هندی، از حضور دستکم ۴۰۰ پلتفرم رباتیک مسلح که چین به مرزهای میان دو کشور ارسال کرده، خبر می دهد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه خبری«ویون» هند،چین قدرت ارتش دفاعی خود در مرزهایش با هند را با فرستادن پلتفرم های رباتیک مجهز به سلاح افزایش می دهد. این واحدهای خودکار قرار است نقاط کوری را پوشش دهند که سربازان در تلاش برای مبارزه در ارتفاعات منطقه مورد مناقشه «تبت» هستند که هر دو کشور ادعای حق حاکمیت آن را دارند.

گزارش ها حاکی است چین وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین را  در تلاش برای تقویت موقعیت مرزی اش به این منطقه ارسال کرده است. براساس اطلاعات بدست آمده، ارتش آزادی مردمی چین در سال ۲۰۱۴ به این تکنولوژی دست یافته  اما تاکنون از آن استفاده ای نکرده بود. 

در حال حاضر ارتش چین از ۲ نوع مختلف وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین به نام های «شارپ کلاو» و «مول ۲۰۰»  استفاده می کند. نوع اول را می توان با کنترل از راه دور  به علاوه با پتانسیل  اجرای عملیات ناشناس هدایت کرد و از دومی برای عملیات حمل و نقل سلاح  تا ۲۰۰ کیلوگرم با بُرد ۵۰ کیلومتر استفاده می شود. 

براساس این گزارش دستکم ۴۰۰  پلتفرم رباتیک مجهز به سلاح به ناحیه مرزی چین و هند اعزام شده است. در پاسخ به  این اقدام چینی ها، هند می گوید درباره آمادگی نظامی ارتش خود بازبینی هایی را در مرز با چین با اعزام سربازان اضافی و توپخانه در منطقه انجام می دهد. 

پیش تر تلویزیون ملی چین«سی سی تی وی» از پیوستن ربات ها به ارتش این کشور خبر داده بود و از استراتژی "ساخت چین ۲۰۲۵" به عنوان ابتکار صنعتی آینده چین که این کشور را به یکی از مهمترین گردانندگان رباتیک در جهان بدل می کند پرده برداشته بود. براساس داده های فدراسیون بین المللی رباتیک، چین در رده نخست فروش ربات های صنعتی در جهان به شمار می رود در حالی که آمریکا در رده چهارم قرار گرفته است.

چهارمین کنفرانس رباتیک جهان که در سال ۲۰۱۸  با موضوع "خلق تکانه هوش مصنوعی برای دوران جدیدِ گشودگی و منافع مشترک" در پکن برگزار شد، اشاره های روشنی به جهان درباره به قدرت رسیدن چین در این زمینه و تبدیل این کشور به قطب تکنولوژی رباتیک و خرید و فروش آن تا سال ۲۰۲۵ داده شد. 

با وجود  هشدارها از سوی سازمان های حقوق بشری مانند سازمان عفو بین الملل و مدرسه بین الملل  حقوق هاروارد در امور حقوق بشر ،تلاش برای توسعه میدان های جنگی رباتیک با سرعت ادامه دارد. سازمان های حقوق بشری این اقدامات را به شدت محکوم می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha