حجتالسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز چهارشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در مصلای امام خمینی(ره) افزود: اجرای این طرح با شور و نشاط فراوان جوانان نوجوانان در سطح مرکز استان به صورت گسترده با همکاری دستگاههای مختلف آغاز شده است.
وی بر برگزاری جلسات هماندیشی بین اعضای طرح مسجد و محلهمحوری تاکید کرد و گفت: هم اکنون در برگزاری و اجرای این طرح بین گروههای مختلف برخی تضادها، تعارضها و همپوشانی برنامه احساس میشود که باید با برگزاری جلسات هماندیشی، تقسیم کار مشخصی برای اجرای این طرح اجرا شود تا بتوان اجرای این در تمام استان توسعه داد.
به گزارش ایرنا، احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و رساندن جایگاه امر به معروف به شأن واقعی آن و زمینهسازی مشارکت مردم در تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، زمینهسازی مشارکت مردم در کمک به دولت و حاکمیت و کمک در تحقق شاخصهای پیشرفت به صورت محلهمحور از اهداف طرح محلهمحور ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در استان است.
۱۰درصد تبلیغات شهری و بین شهری به ترویج فرهنگ امر به معروفی و نهی از منکر اختصاص یابد
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز با بیان اهمیت فرهنگسازی و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در استان گفت: برای اساس مصوبه این ستاد ۱۰ درصد فضاسازی و تبلیغات شهری و بین شهری در استان به ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر اختصاص داده شود.
حجتالاسلام ابوالفضل احمدی افزود: با تصویب این طرح، شیوه تولید و تهیه محتوای تابلوهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی با هماهنگی این ستاد و در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر باشد تا اجرای این فریضه به یک فریضه عمومی تبدیل شود.
به گفته وی، ترویج فرهنگ مطالبهگری و روحیه امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین وظایف این ستاد است و یکی از راههای توسعه این فرهنگ، تبلیغ در فضای شهری و بین شهری است که اجرای این طرح از ماه آینده در استان آغاز میشود.
وی با بیان اینکه تقویت و ترویج امر به معروف و نهی از منکر در بین آحاد مردم از اولویتهای ستاد و همچنین سایر دستگاههای فرهنگی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما ، دانشگاهها، آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی و بسیج مستضعفان است ،افزود: در راستای ارتقاء و سطح آگاهی عمومی در این زمینه باید آموزش و اطلاعرسانی انجام شود.
احمدی به مشکلات این ستاد از جمله کمبود اعتبارات و تامین ساختمان ستاد برای مرکز استان و شهرستانها و کمبود تجهیزات و امکانات اشاره کرد و گفت:تاکنون همکاری ادارات از جمله استانداری، برنامه و بودجه، و فرهنگ و ارشاد اسلامی برای رفع این مسائل مناسب بوده است.
وی به اجرای طرح مطالبهگری در بین مردم اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح، هفته گذشته دادستان مرکز استان و برخی مدیران استانی برای رفع مشکلات مردم شهرستان کیار بازدیدی از محور مواصلاتی شهرکرد به شلمزار داشتند و تعدادی از واحدهای صنعتی این شهرستان که دارای مشکل بودند را بررسی کردند.
طرح آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت و شهرداریها در خصوص اجرای طرح محله پیشران، شهر پیشرفته با همکاری دانشگاه علمی کاربردی برگزار میشود
معاون مطالبهگری ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره اجرای طرح محله پیشران و شهر پیشرفته و کم بودن آگاهی برخی از مسوولان در خصوص این طرح، گفت: با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان، طرح آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت و شهرداریها در خصوص اجرای این طرح از سال آینده برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام محتبی محمدی با اعلام این خبر افزود: اجرای این طرح باید در تقویم آموزشی سال آینده دستگاههای اجرایی قرار گیرد و هماکنون بسته آموزشی این طرح تهیه شده و برای درج در تقویم آموزشی سال آینده دستگاههای اجرایی به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده است.
وی به حضور مردم در اجرای این طرح به عنوان پشتوانه اشاره کرد و گفت: در نظام مردمسالاری دینی همراهی مردم و مسوولان مورد تاکید است.
به گفته وی، در این طرح مردم به عنوان مطالبهگر برای رفع مشکلات و کاستی محله و شهر خود به نهادها و دستگاههای اجرایی مراجعه میکنند که به دلیل ناآشنایی برخی مدیران و مسوولان، رسیدگی این افراد که با عنوان مطالبه گر هستند به نتیجه مطلوب نمیرسد.
به گزارش ایرنا،چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.
نظر شما