تجمع باشکوه سوگواران فاطمی در مشهد برگزار شد

مشهد- ایرنا- آیین اجتماع فاطمیون به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) روز پنجشنبه در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا وجه تمایز اجتماع فاطمیون امسال که با همراهی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و مسوولان استانی آغاز شد تشییع پیکر هشت شهید گمنام دفاع مقدس و شهید حسین نظری از مدافعان حرم تازه تفحص شده همراه با این مراسم بود.  

سوگواران بانوی دو عالم حضرت زهرا(س) در حالی پیکر شهدا حمل می کردند که اقشار مختلف مردم مشهد ضمن زمزمه نواها و روضه های فاطمی، به نیت تبرک بر تابوت شهدا دست می کشیدند.

تجمع باشکوه سوگواران فاطمی در مشهد برگزار شد

این تجمع با راهپیمایی و تشییع پیکر از میدان شهدا مشهد تا حرم مطهر رضوی ادامه یافت و در نهایت سوگواران فاطمی به ویژه برنامه ظهر شهادت حضرت زهرا(س) در حرم رضوی پیوستند.

تجمع باشکوه سوگواران فاطمی در مشهد برگزار شد

علاوه بر آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد،آیت الله سید مجتبی حسینی نماینده ولی فقیه در کشور عراق و عضو مجلس خبرگان رهبری،آیت‌الله مهدی مروارید عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان و تعدادی دیگر از علما نیز در این راهپیمایی شرکت داشتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha