دکتر محمدرضا جمعه زاده روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این نیروهای متخصص با تعامل سازنده حوزه درمان این دانشگاه و پیگیریهای مستمر در سطح وزارت متبوع در رشته های مختلف داخلی، جراحی، اطفال، نورولوژی قلب و دیگر تخصص ها اختصاص یافته اند.
وی افزود: برای توزیع عادلانه خدمات پزشکی و درمانی در سطح استان، رویکرد جدید دانشگاه علوم پزشکی استان این است که حداقل از هر رشته پایه تخصصی، داخلی، اطفال، جراحی و بیهوشی دو پزشک متخصص در بیمارستان شهرستانها وجود داشته باشد تا خدمات حوزه سلامت مداوم ارائه شود.
جمعه زاده یادآور شد: همچنین امسال قرار است برای اولین بار در شهرستان مرزی رازوجرگلان حداقل دو پزشک متخصص داخلی و اطفال مستقر کنیم تا بیماران را به صورت مستمر ویزیت کنند.
وی با بیان اینکه برای اولین بار در خراسان شمالی همودیالیز به روش«سی آر آر تی» انجام می شود، خاطرنشان کرد: این روش برای بیماران بدحالی که امکان دیالیز معمولی ندارند در بیمارستان امام حسن (ع) انجام می شود.
جمعه زاده افزود: این دستگاه پورتابل است و برای بیماران نارسایی کلیوی بستری در بخش های ویژه بیمارستان ها تهیه شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: در این روش از همودیالیز آهسته و در مدت زمان طولانی برای بیماران با اختلالات قلبی، عروقی، تنفسی، بیماران نیازمند به دیالیز اورژانس با فشار خون پایین و دارای اختلالات همودینامیک استفاده می شود.
وی ادامه داد: قبل از راه اندازی این دستگاه، بیمارانی که در بخش ICU بستری و نیاز به دیالیز داشتند با تمهیدات لازم به بخش دیالیز منتقل می شدند، اما هم اکنون توسط دستگاه «سی آر آر تی»، بدون جابجایی بیمار به صورت آهسته، مداوم و بدون صدمات جانبی ناشی از دیگر روش ها، دیالیز بیمار از ۸ ساعت تا ۷۲ ساعت انجام می شود.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان ۸۶۳ هزار نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.
نظر شما