به گزارش پنجشنبه شب ایرنا، همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی نشست هم اندیشی و گرامیداشت شهید قاسم سلیمانی با حضور اندیشمندان، شخصیت های دانشگاهی و علمی، شعرا، ادیبان و فعالان دینی و اجتماعی پاکستانی به میزبانی خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور مرکز ایالت پنجاب برگزار شد.
در این مراسم که «مرتضی فراتی» سرپرست سرکنسولگری ایران در لاهور، "جعفر روناس" رییس خانه فرهنگ کشورمان و همچنین جمعی از شخصیتهای علمی، ادبی، مذهبی و مدنی ایالت پنجاب در آن شرکت کردند، سخنرانان شهادت حاج قاسم سلیمانی را سنگ بنای مکتب جدید برای اعتلای فرهنگ ایثار، شهادت و بیداری و زمینه ساز سقوط قدرت های باطل و طاغوتی در منطقه دانستند.
رییس خانه فرهنگ ایران در لاهور با اشاره به اقدامات بزرگ و ایثار گرانه شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید حاج قاسم تنها متعلق به ایران نبود بلکه ایشان به نمایندگی از جهان اسلام و مردم مسلمان منطقه با داعش و دیگر گروهک های خطرناک تکفیری که کمر به نابودی تمدن اسلامی بسته بودند، در عراق و سوریه جنگید و آنها را شکست داد.
وی با بیان اینکه قاسم سلیمانی طرح های و نقشه های شوم جهان استکبار و صهیونیسم را نقش بر آب کرد، افزود: استکبار می خواست با زمینه سازی برای پیروزی داعش و دیگر گروهک های تکفیری در عراق و سوریه نه تنها جریان مقاومت اسلامی را برای همیشه نابودکند بلکه از این راه چهره بسیار بدی از اسلام را در جهان برجای بگذارد اما پیروزی مقاومت به سرپرستی شهید قاسم سلیمانی همه این توطئه ها را خنثی کرد.
مرتضی فراتی سرپرست سرکنسول جمهوری اسلامی ایران نیز با بیان جایگاه بلند حاج قاسم سلیمانی در جهان اسلام گفت: شهید سلیمانی همانند شیشه عطری بود که هر چند این شیشه با شهادتش شکست اما بوی آن دنیا را خوشبو کرد.
وی به نقل از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای گفت: شهید قاسم سلیمانی صرفا یک فرد نبود بلکه ایشان با شهادتشان یک مکتب را پایه گذاری کردند.
"توقیر کارل" نویسنده کتاب " از گمنامی تا حکمرانی بر قلب ها" که به زندگی شهید قاسم سلیمانی پرداخته است گفت: شهید سلیمانی در جنگ با داعش در سوریه و عراق در کنار مقابله با اهداف صهیونیست ها و قدرت های غربی به رهبری آمریکا، رسالت حفاظت از اماکن مقدس را در این دو کشور دنبال می کرد.
وی خبر شهادت سردار دلها را غم انگیز ترین روز زندگی اش خواند و گفت: پس از آن بود که تصمیم گرفتم کتابی درباره این شهید به زبان اردو بنگارم تا جوانان ونوجوانان پاکستان نیز با این قهرمان آشنا شوند.
"سید ضیاءالحسن" دیگر نویسنده پاکستانی که سفرنامه عراق و ایران را نوشته است با قرائت ابیاتی از پیش گویی علامه اقبال در ظهور مردان بزرگ در طول قرن بیستم و بیست و یکم گفت: علامه اقبال در اشعارش به مسلمانان به خواب رفته بشارت داده بود که مردانی بزرگ خواهند آمد تا دنیای اسلامی را از خواب غفلت رهایی بخشند.
نظر شما