حجتالاسلام سید ابوالحسن فاطمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرکرد در مصلای امام خمینی(ه) این شهر افزود: سردار سلیمانی از جمله افتخارات انقلاب اسلامی و از برجستهترین شخصیتهای نظامی به شمار میرود که علاوه بر مرتبه بالای فرماندهی، از مهربانی، کرامت و بزرگواری و اخلاق شایسته بسیاری برخوردار بود از این رو باید بزرگی وی را به جامعه نشان داد.
فاطمی ادامه داد: به ندرت میتوان فردی را یافت که در تمام ابعاد، شایسته باشد که در این میان سردار سلیمانی از جمله افراد کمنظیری است که شخصیت وی لایق تجلیل بوده و از همه نظر قابل عرضه است.
وی به برخی الگوهای جوانان در دوران قبل از انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و یادآور شد: دوران انقلاب اسلامی با وجود افرادی چون سردار سلیمانی که از روستای کوچکی آمد و کار بزرگی همچون دفع غده سرطانی داعش را انجام میدهد و از همه نظر موجب افتخار است، باید به شکلی شایستهتر برخورد کرد و وی را به عنوان الگویی قابل تاکید و تایید معرفی و تجلیل کرد تا جوانان نیز به سمت خوبیهای وی گرایش پیدا کنند.
امام جمعه موقت شهرکرد با تاکید بر اینکه داعش یک غده سرطانی بزرگ به شمار میرفت، اظهار داشت: رهبران داعشی از احیای حکومت بنیامیه صحبت میکردند، حکومتی که در دوران خود با وجود گستردگی در قارههای آسیا، آفریقا و اروپا، حاکمانی را به خود دید که در ظلم و جنایت و شرارت و بیاخلاقی مشهور بودند و هنگامی که سردار سلیمانی به میدان آمد و به همراه همراهان خود این غده و این جریان آلوده را ریشه کرد، آیا این افتخاری برای دنیای اسلام و کشور ایران نیست؟
وی با بیان اینکه برخی افراد در رابطه با سردار سلیمانی و تجلیل و بزرگداشت وی دچار کجفهمی شدهاند، گفت: خاطره غمانگیزی از هتاکی به تمثال این شهید بزرگوار روی داده است اما شیعیان از این مسائل بسیار دیدهاند و بارها پس از تخریب بارگاه امامان شیعه، صحن و سرای آن بزرگواران را مجللتر بنا کردهاند اما اگر چه موضوع تخریب تمثال مهم نیست و قابل جبران است اما مهم آن است که افراد بیدار شود و آگاهی یابند و قدر شخصیت بزرگی چون حاج قاسم سلیمانی را دریابند.
فاطمی از حضور مردم در آیین تشییع شهدای گمنام به عنوان سندی از پایمردی و مقاومت آنان یاد کرد و افزود: باید قدر نهضت اسلامی و گلستانی که گلهایی همچون سردار سلیمانی در آن رشد یافته است را بیشتر دانست و از آن محافظت کرد.
امام جمعه موقت شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت حیا و عفت اشاره کرد و گفت: حیا و عفت در نهاد تمامی افراد به ودیعه گذاشته شده است که اگر هدایت و تقویت شود میتواند در همراهی با عقل، انسان را از تمامی بدیها و کجیها حفظ کند.
وی توام شدن حیا و عقل با آموزههای دینی را شاهراه سعادت انسان خواند و اظهار داشت: اگر دین و ارزشهای دینی به درستی تفهیم شود و عقل و حیا نیز با آن همراهی کند محصول آن وجود شخصیتهای برجستهای چون اولیای الهی خواهد بود که حضرت زهرا (س) نیز از جمله این افراد و از الگوهای مهم جامعه است.
فاطمی بیحیایی و بیعفتی را معضل بزرگ اجتماعی عصر حاضر دانست و افزود: در دوران گذشته تمدنهای پر افتخار بشری همگی نشانههایی از حجاب و حیا را در خود داشتند که به مرور زمان با برداشته شدن حجاب و تسری آن به تمامی جوامع، مشکلات و بسیاری دامنگیر خانوادهها و افراد شد.
وی نقش معلمان و مربیان و صداوسیما را در سوق دادن مردم و جوانان به حفظ حیا و عفت مهم دانست و افزود: صلاح جامعه در رعایت موازین و حد و مرزهاست و باید دانست که حیا و عفت در ذات همه افراد وجود دارد.
نظر شما