۱۹ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۸
کد خبرنگار: 1435
کد خبر: 84607070
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دشتی مقام اول تولید نشاء جالیزی را در استان بوشهر کسب کرد

بوشهر- ایرنا- مدیریت جهاد کشاورزی دشتی استان بوشهر گفت: این شهرستان با تولید یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون قطعه نشای کشاورزی قطب اول این استان و جنوب کشور در تولید نشای محصولات جالیزی است.

شیرعلی بهادری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ۴۰۰ هکتار سطح زیر کشت گلخانه‌های استان بوشهر ۱۸۰ هکتار در دشتی قرار دارد که بیش از یک سوم گلخانه های این استان است.

وی ادامه داد: از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون قطعه نشای تولیدی در استان بوشهر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون آن در گلخانه‌های شهرستان دشتی تولید می‌شود.

بهادری، به استقبال بسیار خوب بازار کشور از تولیدات گلخانه ای اشاره کرد و گفت: بیشتر نشای تولیدی دشتی شامل گوجه فرنگی است که علاوه بر استان بوشهر مزارع استان‌های همجوار فارس، خوزستان و هرمزگان را نیز تامین می‌کند.

وی اضافه کرد: امسال درسطح ۱۵۴ هکتار از گلخانه های دشتی گوجه فرنگی کشت شد که برداشت آن از نیمه آذر ماه شروع شده و پیش بینی می‌شود ۳۳ هزار تن محصول گوجه فرنگی برداشت شود.

بهادری به مزایای کشت گلخانه ای اشاره کرد و افزود: در کشت گلخانه ای کمتر از یک سوم فضای باز آب مصرف می‌شود و با توجه به مشکل تامین آب و منفی شدن بیشتر دشت‌های آبی استان بوشهر و دشتی بهترین و با صرفه ترین راه برای توسعه کشاورزی گلخانه است.

مدیر جهادکشاورزی دشتی بیان کرد: در کشت گلخانه‌ای مصرف سم و کود بسیار کمتر و تولید محصول در حد ارگانیک است و با توجه به سالمتر بودن محصول گلخانه ای مردم نیز از محصول گلخانه ها استقبال بیشتر و بهتری دارند.

وی ادامه داد: در زمان حاضر نیز ۲۱ هکتار گلخانه دیگر در دشتی در دست تامین اعتبار و پرداخت تسهیلات است که پیش بینی می شود در نیمه اول سال آینده به سطح گلخانه های شهرستان دشتی افزوده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha