حبیب ابراهیمپور روز سهشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد:اولین قرارداد تخصیص خط اعتباری ۱۵۰ میلیارد ریالی به شرکت های دانش بنیان استان اردبیل با هدف توانمند سازی شرکت های دانش بنیان بین پارک اردبیل و صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق پژوهش و فناوری اردبیل به امضا رسید.
وی ادامه داد: این خط اعتباری در جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان استان اختصاص دارد و آنها میتوانند با ارائه طرح توجیهی نسبت به اخذ تسهیلات تا سقف مجاز در اولین فرصت اقدام نمایند.
ابراهیمپور بیان کرد: پارک علم و فناوری به دنبال جذب و جلب حمایت های ملی از فناوران استان بوده و همچنین در جهت گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیان در بین اقشار مختلف جامعه تمام تلاش ها به کار گرفته شده است.
رئیس پارک علم و فناوری اردبیل از راهاندازی ۱۲ شرکت فناوری در این استان خبر داد و گفت: با راهاندازی این شرکتها زمینه اشتغال و کارآفرینی در شرکتهای دانشبنیان افزایش یافته است.
ابراهیم پور افزود: تلاش بر این است تا با ایجاد زیرساختهای لازم به توسعه و تقویت زیست بوم علم و فناوری با تکیه بر توانمندیهای جوانان کمک کرده و اقتصاد دانشبنیان را به عنوان یک اقتصاد مولد مورد توجه قرار دهیم.
وی با بیان اینکه ۴۸ شرکت دانشبنیان در اردبیل راهاندازی شده است، افزود: از این تعداد ۱۲ شرکت فناور و خلاق و ۳۶ شرکت دانشبنیان نوع یک و ۲ هستند که محصولات تولیدی آنها مورد حمایت جدی پارک قرار گرفته است.
ابراهیمپور با بیان اینکه کارخانه نوآوری اردبیل ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیشبینی میشود سال آینده این کارخانه به بهرهبرداری برسد، افزود: این کارخانه با هدف توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان در استان تاسیس و از طریق ایجاد زنجیره کامل اکوسیستم فناوری مشتمل بر شتاب دهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزههای مختلف گردشگری، کشاورزی، تولید بذر، فناوری ساختمان و گیاهان دارویی و فرآوری چرم در محل کارخانه چرم مغان به فعالیت میپردازد.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
نظر شما