به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، سیدمحمود حسینی پور در نشست با روسای اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون استان افزود : توقعمان ورود جدی فعالان اقتصادی در فضای کسب و کار در جهت امیدوار کردن مردم است، در این مسیر ایجاد بسترها جهت همکاری با بخش خصوصی داخل و خارج از کشور از همین حالا ضرورت دارد.
وی ادامه داد : وضعیت درآمدی مردم با توجه به شرایط تحریمی حاکم بر کشور بر کسی پوشیده نبوده و مناسب نیست، از این رو اهمیت بخش خصوصی و لزوم ورود جدی در حوزه کسب و کار توقع جدی ماست.
نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به بررسیها، گفت: در مازندران بسترها و ظرفیتهای خوبی برای حضور بخش خصوصی فراهم است، مهم این است که فضایی ایجاد شود تا سرمایهگذاران وارد عرصههای مهم اقتصادی شوند.
حسینی پور از فعالان اتاق بازرگانی با عنوان نمایندگان بخش خصوصی یاد کرد و افزود: ارائه راهکار برای بررسی مولفههای توسعه در مازندران برای ما مهم است، از این رو از اتاق بازرگانی توقع مشاوره برای انجام اقدامات در زمینه ورود بخش خصوصی به مباحث اقتصادی استان را داریم.
استاندار مازندران همچنین بیان کرد: در حال حاضر ما با پدیده بیاعتمادی در این حوزه مواجه هستیم که ورود فعالان اتاق بازرگانی را میطلبد، میزان اعتماد سرمایهگذار به بخش دولتی باید تقویت شود.
حسینی پور از احصای وضعیت بنگاهها در شهرستانها خبر داد و گفت: در این رابطه نیاز به فرهنگسازی داریم، جوانان ما بهدنبال پیدا کردن شغل دولتی هستند ولی توجهی به کار در بخش خصوصی آن هم با بازدهی خوب ندارند.
وی با بیان اینکه ایجاد بستر برای تحریک جوانان برای ورود به بازار اشتغال در بخش خصوصی ضرورت دارد، تاکید کرد: ما در سازمان حدود ۴۰ درصد نیروی مازاد داریم، باید راهی پیدا کنیم، آموزش و مهارتافزایی متناسب با نیازهای شما اقدامی است که ما می توانیم اعلام آمادگی کنیم.
حسینی پور ادامه داد: اینکه نیروهای جوان ما دارای مدارک تحصیلی عالیه بوده و به دنبال پشت میزنشینی هستند وضعیت بسیار نامطلوبی است، البته همه اینطور نیستند، وضعیت جمعیتی ما هم نگرانکننده است، رشد جمعیت مازندران به ۱.۴ درصد رسید، این فاصله نسلی برای آینده استان فاجعه است، رابطه جمعیت با اشتغال ارتباط معناداری است.
استاندار مازندران عنوان کرد: ما در استان در مباحث صادرات، جذب سرمایهگذار و راهاندازی واحدهای تعطیل شده ورود پیدا کردیم اما اگر بخش خصوصی پای کار نیاید به جایی نمیرسیم، ما نیاز به ایجاد تحول داریم.
حسینی پور با اشاره به اینکه مازندران در حوزه کسب و کار نیازمند استفاده از تجربیات اتاق بازرگانی است، خاطرنشان کرد: ما نقش حمایتی داریم و پیگیری خواهیم کرد اما شروع کار با فعالان اقتصادی است، از طرفی امروز شاهد یک انفعال در جامعه هستیم که باید تبدیل به پویایی شود.
وی با بیان اینکه برگرداندن امید به مردم با حضور در رسانهها موثر است، افزود: در استان به دنبال راه اندازی امور هستیم، بازار پیشانی اقتصاد است، اگر این بازار فعال شود در همه حوزهها تاثیر میگذارد، اینجا هدفمان باید رونق کسب و کار باشد.
حسینی پور در ادامه صحبت با حاضران در این جلسه، خطاب به جمع، از برنامه ویژه استانداری در بحث بهکارگیری نیروی کار خبر داد و اذعان داشت: بنا داریم شهر به شهر از فرمانداران بخواهیم که مسئولیت اشتغال شهر را بر عهده بگیرند و با برقراری ارتباط با فعالان اقتصادی گزارش کار ارائه کنند.
استاندار مازندران در ادامه اظهار کرد: خروجی جلسات برای ما مهم است، تنظیم برخی از دستگاههای خدماتدهنده در دستور کار ما قرار داد و ما میتوانیم برخی از بخش ها را تعدیل کرده و مدیریت کنیم تا فضای کسب و کار فعال شود.
وی با تاکید بر اینکه توقعمان ورود جدی فعالان اقتصادی در فضای استان در جهت امیدوار کردن مردم است، یادآور شد: آوردن کانتینرهای یخچالدار در بندرامیرآباد یکی از این اقدامات در جریان است، رشد و توسعه این بندر با دریافت تجهیزات برای ایجاد آن به پایانه اصلی صادرات استان، هدف ماست.
وی خطاب به رئیس اتاق بازرگانی مازندران، با بیان اینکه تعامل با کشورهای همسایه خواسته آقای رئیس جمهور از بنده است، تاکید کرد: همکاری و تعامل با برداشتن موانع از سر راه با چهار کشور عضو سی آی اس CIS برای ما مهم است، اولویت برگزاری اجلاس منطقهای با هدف بررسی راهکارهای مشترک همکاریها باشد بعد نوبت به برگزاری جلسات مجزا با هر کشور برسد.
حسینی پور، خاطرنشان کرد: برای ایجاد بستر برای همکاری با این کشورها از همین حالا با مشارکت همه اعضا باید برنامهریزی کرد، هدفمان مشخص است، در این مسیر موانعی وجود دارد، گمرک در سیستم اداری در شمار جاهایی است که باید تسهیل کننده باشد نباید ایجاد مانع کند. هدف ما تنظیم رفتار گمرکی نیز هست، جلسات اختصاصی استانی و شهرستانی از هفته آینده برگزار خواهد شد.
نظر شما