« فرزاد مخلصالائمه» روز چهارشنبه در نشست ملاقات مردمی و بررسی مشکلات شماری از شهروندان در اراک افزود: این مهم باید توسط بخشهای مختلف استانداری، ادارات کل، ادارات شهرستانی و نهادهای عمومی غیردولتی که در استان مرکزی فعالیت دارند، در قالب برنامه منسجم اجرا شود.
وی بیان کرد: امروز فردی به عنوان متولی برنامه جامع ارتباط مردم و مسئولان و ارتباط مردمی در استان مرکزی انتخاب می شود تا صحبتهای مردم به خوبی شنیده شود و درخواستها حتی مواردی که شاید قابل پاسخ مثبت نباشد، شنیده شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: برخی دستگاههای اجرایی در موارد متعددی با کُندی رفتار میکنند که تحت عنوان بروکراسی و دیوان سالاری بیمار و مفرط از آن نام میبریم که منجر به ناکارآمدی گسترده شده و منشا اعتراض مردم شده و برگزاری این جلسات کمک میکند تا این آسیبها دقیقتر مشخص شود.
مخلص الائمه اظهار داشت: برگزاری نشستهای چهره به چهره مردم با مسئولان سبب میشود مسایل با دقت ارزیابی و رابطه مردم با مسئولان تسهیل شود.
وی گفت: باید دربهای اتاقهای مدیران به روی شهروندان باز و مدیران از پشت میزها خارج شوند و از هر طریق مانند حضور در مساجد و محلهها بتوانند با مردم ارتباط بگیرند و زمان ارتباطگیری آنها باید از طریق رسانهها اطلاع رسانی شود.
استاندار مرکزی افزود: برخی اعتراضاتی که در نشست ملاقات مردمی امروز مطرح شد، تُند بود و این حق را به مردم میدهیم که بیایند و درخواست خود را با قوت مطرح و حتی اعتراضشان را مطرح کنند.
مخلص الائمه عنوان کرد: اگر مشکلات مردم رسیدگی شود و مردم ببینند که مشکلاتشان توسط دستگاه اجرایی مورد بررسی قرار میگیرد، اعتمادشان تقویت میشود.
وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان در اوایل کار دولت سیزدهم فرمودند، اعتماد مردم به دولت آسیب دیده و باید جبران شود و یکی از راه حلهای مهم در این خصوص، حضور مستقیم و رو دروی مسئولان با شهروندان است.
استاندار مرکزی ادامه داد: موارد و مشکلاتی که مردم با دستگاههای اجرایی دارند و سالها باقی مانده با قوت و قدرت پیگیری میشود.
مخلص الائمه بیان کرد: قانون بالاترین مصلحت است و نباید شکسته شود اما از سوی دیگر قانون یک وسیله است و هدف نیست و وسیلهای برای توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور و افزایش رضایتمندی مردم است و قوانین ظرفیتهای لازم را برای حل مشکلات مردم دارند و باید از آنها استفاده کرد.
وی گفت: امروز (چهارشنبه) در مرکز ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات استانداری مرکزی، میزبان تعدادی از شهروندان و همشهریان استان مرکزی بودیم که درخواستها، خواستهها و بعضا شکایاتی داشتند که چهره به چهره و با حضور مقامات اجرایی مسئول مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
استاندار مرکزی افزود: موارد مطرح شده در این نشست، طیف متنوعی از موضوعات بود که دستورات لازم برای گرهگشایی از آنها صادر شد.
در نشست ملاقات مردمی استاندار مرکزی، مسایل و مشکلات ۱۲ پرونده خرد و کلان مطرح و دستورات لازم برای رفع آنها صادر شد.
اشتغال؛ کمبود آب شرب و نیاز به مجوز حفر چاه، نبود اینترنت، نامناسب بودن معابر روستایی، حادثه خیز بودن جاده، انقضای پنج ساله طرح هادی و نیاز به لابروی قنوات، مشکل انتخاب دهیار در برخی روستاها، تامین برق یک واحد تولیدی در آشتیان، اعتراض به مسدود شدن یک باب مغازه، مجوز ساخت زمین مسکونی در کوی امام علی (ع) و اخذ زمین برای انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر اراک از مهمترین مسایل مطرح شده بود.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما