کبری جعفربیگلو روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد چهار هزار و ۵۰۰ نفر در دورههای سواد آموزی، تحکیم و انتقال سواد و همچنین و چهار هزار و ۵۰۰ نفر در طرحهای مکملی سواد آموزی شرکت دارند.
وی با بیان اینکه مرحله آموزش و پرورش بزرگسالان شامل سه دوره سوادآموزی، تحکیم و انتقال است، اظهار داشت: خوشبختانه دوره انتقال به صورت ۱۰۰ درصد تحت پوشش است و در بخش تحکیم و سواد آموزی تا پایان دیماه آموزش دهندگان با مشارکت دستگاهها اجرایی استان فرصت دارند تا بتوانیم پوشش حداکثری حجم ابلاغی را داشته باشیم.
جعفربیگلو تصریح کرد: نهضت سوادآموزی استان سه عنوان برنامه عملیاتی شامل شاخصهای توسعه مراکز یادگیری محلی، سوادآموزی و یادگیری مادامالعمر و توسعه توانمندسازی نیروی انسانی را در دستور کار دارد و عمده فعالیتهای سوادآموزی در این استان برای افراد بی سواد و کم سواد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال شامل دورههای پنج تا هفت ماهه است.
وی افزود: حوزه سوادآموزی استان برای تثبیت آموختهها، آموزش دهندگان را ملزم به تشکیل کلاسهای تحکیم در کنار سایر دورههای سوادآموزی کرده است.
جعفربیگلو اضافه کرد: همچنین برگزاری دورههای مهارتی در مراکز یادگیری محلی نیز با هدف کاربردی کردن آن و تثبیت آموختهها از اهمیت خاصی برخوردار است.
به گفته وی هم اکنون ۹ مرکز یادگیری محلی در استان قزوین فعال است و راه اندازی و تقویت مراکز یادگیری محلی نیز از برنامههای اصلی معاونت سواد آموزی است.
بیش از ۹۹ درصد مردم استان قزوین باسواد هستند
نظر شما