به گزارش ایرنا "امیرحسین قاضی زاده هاشمی" روز پنجشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در سالن جلسات استانداری لرستان بیان کرد: لرستانیها به دلیل صفت شجاعت همواره در خط ولایت بوده و هستند.
وی با اشاره به اینکه ولایی بودن مردم لر در قبل از انقلاب و جریان انقلاب اسلامی زبانزد بوده است ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی هم لرها همواره در عرصه های مختلف حضور حماسی داشتند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای حفظ فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد: حفظ حیات انقلاب اسلامی وابسته به حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران حفظ پیوستگی این سرزمین است و پیوست گفتمانی، فکری و فرهنگی جامعه دینی ما باید فراهم شود.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه راه حفظ فرهنگ ، مرجعیت بخشی است اظهار داشت: در این راستا کار فرهنگی و تربیتی و طرح شاهد و کار اخلاقی نیز نیاز است و الگوها و افراد موفق را باید به جامعه نشان دهیم و آنها را باید برجسته کنیم.
وی ادامه داد: به همین منظور باید تصویری از شهدا و جانبازان را نشان دهیم که همچنان در حال ایثار هستند چون مردم ایثار را با ایثارگر می شناسند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد: جریان ایثارگری به پایان نرسیده است و همچنان این فرهنگ ادامه دارد وهمواره در طول تاریخ افراد منحرف از این مسیر وجود داشته است.
وی با اشاره به اینکه مردم ایثار را با ایثارگر می شناسند ادامه داد: از طرفی باید به منزلت وکرامت خانواده های این افراد توجه کرد.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: اکنون شرایط به مراتب از زمان جنگ بهتر است اما آن طراوات و نشاط آن زمان و فضای حاکم آن زمان وجود ندارد.
وی همچنین با اشاره به قانون تبدیل وضعیت فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: مطالبات قانونی محقق نشده ایثارگران بسیار است و اگر بخواهیم تمامی قوانین را برای آنها پیاده کینم ۱۲۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و بودجه این نهاد ۳۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است .
قاضی زاده هاشمی افزود: پاداش پایان خدمت جانبازان ۴۰ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد و این در حالی است دولت ظرفیتی محدود دارد و باید منابع همه تامین شود و بیشترین رشد در لایحه بودجه ایثار و شهادت بوده و این موارد باید با کمک مسولان منطقه و مردم حمایت شود.
وی با بیان اینکه در دولت آیت الله رئیسی در حوزه اشتغال و مسکن اقدامات خوبی برنامه ریزی شده است ادامه داد: در حوزه اشتغال برنامه ویژه برای فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد وجود دارد و سازمان اداری و استخدامی در این راستا ۱۷ هزار پست داده است و اکنون ۳۳ هزار نفر فرزند شهید وجانباز ۷۰ درصد بیکار داریم و در اولین آزمون هفت هزار نفر از این آزمون عبور کردند و تا آخر سال ۱۰ هزار نفر بعدی آزمون ها را برگزار می کنیم.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: در رعایت سهمیه ایثارگران قانون کاملا روشن است و این در حالی است که در برخی دستگاه ها باید برای حق قانونی جنگید و در قانون تبدیل وضعیت برخی استان ها و دستگاه ها قانون را اجرا کرده اند و در برخی دیگر مانع حق قانونی شده اند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص حوزه درمان گفت: کمبود منابع تامین شده است و منابع در حال توسعه است و مرکز درمانگاهی و توانبخشی در استان راه اندازی می شود و مرکزی برای ایثارگران و مردم استان راه اندازی می شود.
وی بر لزوم اجرای طرح سپاس و سرکشی تاکید کرد و گفت: این طرح باید بصورت مرتب و مداوم اجرا شود و خانواده های شهدا و والدین آنها را در نظر بگیرید والدین شهدا فرهنگ و تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی هستند.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: برای هر استانی چهره شاخصی از شهدا انتخاب کنیم و سالی یک فیلم یا سریال در مورد یک پدیده از ایثار و شهادت تهیه شود و کار باید فاخر باشد و در این چهار سال چهار شخصیت و پدیده را باید برجسته کنیم و باید تاریخ زنده را معرفی کنیم.
وی گفت: جامعه ایثارگران لرستان مشکلات زیادی دارند که با همت مسولان مربوطه بخش بزرگی از این مشکلات حل می شود.
نظر شما