۳۴ تن از کادر درمان دانشگاه پزشکی مشهد شهید سلامت شده‌اند

مشهد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا، ۳۴ تن از کل کادر درمان و پرسنل شاغل در بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی مشهد شهید در راه تامین سلامت مردم شهید شده‌اند.

دکتر محمد علی کیانی روز پنجشنبه در حاشیه مراسم نخستین سالگرد بزرگداشت شهید راه سلامت استاد فقید دکتر محمد اسماعیلی که در بیمارستان دکتر شیخ در مشهد برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این ۳۴ شهید سلامت، تعداد ۱۷ نفر احراز شهادت شده اند و فرایند احراز شهادت برای سایر شهدا در حال بررسی است.

وی با بیان این که طولانی شدن این روند برای این افراد گاه به خاطر وجود نواقصی در پرونده هایشان است ادامه داد: روند احراز شهادت شهیدان سلامت به این گونه است که ابتدا یک سری پرونده‌های دانشگاهی تشکیل و به وزارتخانه ارسال می‌شود و وزارتخانه دوباره آنها را مورد بررسی قرار می‌دهد و سپس به بنیاد شهید ارسال و آنجا تایید می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اقداماتی که برای بزرگداشت شهدای سلامت تا کنون انجام شده است گفت: برگزاری برنامه های بزرگداشت شهدای سلامت هم در مشهد و هم استان خراسان رضوی در حال انجام است و تا کنون بزرگداشت‌های فردی برای شهدای سلامت استان برگزار کرده ایم و در سفرها و بازدیدهایمان به شهرهای استان نیز برنامه بازدید از مزار شهدای سلامت را داشته ایم.

کیانی افزود: همچنین در نظر داریم به منظور بزرگداشت شهدای سلامت در موزه‌ای که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال طراحی است بخشی به عنوان یادبود این شهدای گرانقدر در نظر گرفته شود در ضمن نام "مجتمع سپید" هم به نام "مجتمع شهدای سلامت" تغییر خواهد کرد.

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: در دوران شیوع کرونا از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد سه تن به شهادت رسیدند که عبارت بودند از استاد احمد خسروی خراشادی، استاد عبدالعلی خوارزمی و استاد محمد اسماعیلی.

دکتر علی قاسمی افزود:محل خدمت شهید خسروی خراشادی و شهید اسماعیلی در بیمارستان دکتر شیخ و شهید خوارزمی در بیمارستان اکبر و قبل از آن در بیمارستان قائم(عج) بود.

وی ادامه داد:در دوران شیوع کرونا  ۷۰ درصد کادر درمان بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ به کرونا مبتلا شدند.

بیش از ۹۰ درصد کادر درمان بیمارستان دکتر شیخ دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ در خصوص اقدامات این بیمارستان در پیشگیری از کرونا گفت: تا کنون بیش از ۹۰ درصد کادر درمان و پرسنل این بیمارستان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و اگر فردی واکسن دریافت نکرده یا بیمار مبتلا به کرونا بوده‌است که باید فاصله زمانی یک‌ماهه را بگذراند یا به دلایلی خودش واکسن را دریافت نکرده‌ است که این افراد تعدادشان اندک است.

قاسمی افزود: برای پیشگیری از شیوع کرونا تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی که به صورت کشوری ابلاغ شده بود مانند رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی، عدم حضور دانشجویان و برگزاری کلاس‌های آفلاین و کلاس‌های برخط رعایت شد و موضوع آموزش دانشجویان هیچ زمان تعطیل نشد و آموزش و تحصیل دانشجویان از راه دور صورت گرفت.

روزانه ۶۰۰ بیمار سرپایی به بیمارستان دکتر شیخ مراجعه می‌کنند

رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ گفت: روزانه ۶۰۰ بیمار سرپایی به این بیمارستان مراجعه می کنند که به خاطر نزدیکی این بیمارستان به حرم مطهر رضوی بخش عمده این مراجعان از مجاوران حرم و زائران حضرت علی‌ بن‌ موسی‌الرضا علیه‌السلام هستند.

قاسمی با بیان این که هم اکنون ۱۷۰ بیمار در این بیمارستان بستری هستند افزود: این بیمارستان تنها مرکزی است که بیماران فوق‌تخصصی کلیه کودکان، بیماران سرطانی و خونی کودکان را از سه استان خراسان رضوی و شمالی و جنوبی بستری می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین بیمارانی که به‌صورت مراجعه‌کننده عادی هستند مثل سرماخوردگی یا عفونت‌های ریه و بعضی از بیماران نیازمند عمل جراحی‌ نیز در این بیمارستان بستری می‌شوند.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان دکتر شیخ مشهد درمان بیماران کودکان بیمار شمال شرق کشور را بر عهده دارد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب پزشکی در شرق کشور دارای ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۰ هزار کارمند بهداشتی و درمانی در قالب معاونتهای بهداشتی، درمانی، پژوهشی، غذا و دارو، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی است.

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۶۱ رشته مقاطع مختلف تحصیلی اعم از کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، تخصص و فوق‌تخصص در دانشکده‌های پرستاری و مامایی، پزشکی، بهداشت، پیراپزشکی، داروسازی، دندانپزشکی و طب سنتی مشغول تحصیل هستند.

گستره کیفی فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد شامل ۱۵ شبکه بهداشت و درمان، هفت دانشکده، ۴۶ مرکز تحقیقاتی و ۲۳ بیمارستان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha