طرح تامین زنجیره کالا، ۳۰ درصد منابع مالی بیشتری در اختیار واحدهای تولیدی قرار می‌دهد

بندرعباس- ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه همه واحدهای تولیدی با مشکل مالی دست به گریبان هستند اما همه مسائل کمبود پول نیست گفت:طرحی به نام تأمین مالی زنجیره آغاز شده که با همین منابع موجود حداقل ۳۰ درصد منابع بیشتری در اختیار واحدهای تولیدی قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا سید رضا فاطمی امین روز جمعه در خصوص مشکل واحدهای تولیدی در بندرعباس افزود: مشکل‌ مالی وجود دارد و در مورد طرح‌های نیمه تمام با بانک‌ها صحبت شده است.

وی ادامه داد: مباحثی در سفر به هرمزگان در مورد صادرات کالا، معادن و بورس کالا مطرح شد که همه آن‌ها راه حل دارند و امیدواریم بتوان در سریع‌ترین زمان همه آن‌ها را حل و فصل کرد.

سامانه پاسخگویی در وزارت صمت راه اندازی شده است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سامانه ای در وزارت صمت به عنوان سامانه «پاسخگویی» راه اندازی شده که در پنج استان از جمله هرمزگان مرحله اول آن اجرایی شده است.

وی بیان کرد: سامانه «پاسخگویی»، تمامی تقاضاهایی که به صورت‌های مختلف از جمله تماس با تلفن ۱۲۴، مکاتبه و حضوری به سازمان صمت استان ارجاع می‌شود را بررسی می‌کند و کار را متناسب با درخواست به واحد مربوطه ارجاع می‌دهد.

فاطمی افزود: بدین ترتیب کار در اسرع وقت به دست فرد مربوطه می‌رسد و سامانه پاسخگویی از طرف تماس گیرنده کار را پیگیری می‌کند تا انجام شود که این سامانه در هفته جاری در هرمزگان فعال شده و امید می‌رود تا ۲ هفته آینده به طور کامل راه اندازی شود، این نوید خوبی است که بروکراسی اداری یا فرآیندهای پیچیده اداری در سازمان صنعت معدن و تجارت از بین برود.

وی تصریح کرد: مردم ممکن است تا کنون تلفن ۱۲۴ را به عنوان مرکزی برای شکایت از کالا و خدمات مورد توجه قرار داده باشند و اکنون علاوه بر آن، در مورد همه مسائل و درخواست ها می‌توان از این تلفن استفاده کرد و هر مساله، درخواست و راهنمایی در مورد بخش‌های مختلف داشته باشند می‌توانند با این تلفن تماس گرفته و راهنمایی گیرند و درخواست های خود را منتقل کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: امید می‌رود بدین ترتیب بتوان فرآیند پیچیده اداری را در این بخش از بین برد.

وی گفت: قبل از سفرهای استانی بخش‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت آن استان در نشست هایی با فعالان بخش‌های مختلف، استاندار و رییس سازمان بررسی و چالش‌ها مشخص می‌شود.

فاطمی امین عنوان کرد: متناسب با چالش‌ها مصوبه‌هایی آماده می‌شود که در سفرهای استانی اطلاع رسانی و اعلام می‌شود و دیدارها و بازدیدهایی با واحدهای اقتصادی و نشست‌هایی با فعالان اقتصادی برگزار می‌شود که در آن‌ها پیگیر این هستیم که با مسائلی که واحدهای اقتصادی مواجه‌اند را بشنویم.

وی بیان کرد: در خصوص برخی از مسائل راه حل‌ها وجود دارد که اطلاع رسانی می‌کنیم و امیدواری می‌دهیم و در برخی موارد ممکن است غفلت کرده باشیم که شناسایی و اولویت گذاری می‌شود تا در سریع‌ترین زمان آن‌ها را حل و فصل کنیم و در مجموع فضای مناسبی برای تولید فراهم کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha