الله کرم جانی پور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به این استان، ۲ هزار میلیارد ریال به زیر ساخت های جاده ای استانی اختصاص یافت که تاکنون ۳۷۰ میلیارد ریال آن اختصاص یافته است .
وی بیان کرد: از این میزان اعتبارات تخصیص یافته ۱۰۰ میلیارد ریال برای زیر ساخت های جاده ای شهرستان های باشت و گچساران در نظر گرفته شده است.
جانی پور اظهار داشت: نقد شدن اعتبارات تخصیصی در روند سرعت بخشی به پروژههای راه در دست احداث استان نقش ویژهای ایفا میکند.
وی تعداد طرح های راهداری و حمل و نقل جاده ای در دست اجرای استان را بیش از ۲۱۰ طرح اعلام کرد و افزود: میانگین پیشرفت فیزیکی این طرح ها بیش از ۴۰ درصد است.
جانی پور ادامه داد: طول راه های در دست اجرا در استان هم اکنون ۸۵۰ کیلومتر می باشد که با بهره برداری از آنها تحول چشمگیری در زمینه زیر ساخت های جاده ای منطقه ایجاد خواهد شد.
وی ابراز داشت: بیش از ۱۸۰ طرح عمرانی فعال و نیمه فعال در زمینه زیر ساخت های جاده ای در روستاهای استان وجود دارد که نیازمند حمایت جدی است.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: بهسازی و آسفالت راه روستایی کوه دهک و پیچاب به سرآستانه در شهرستان باشت هم اکنون در دست اجراست.
جانی پور ادامه داد: عملیات اجرایی بهسازی و آسفالت کوه دهک به طول ۳.۲ کیلومتر و با ۴۵ میلیارد ریال سرمایه گذاری و بهسازی راه روستایی پیچاب به سرآستانه به طول یک کیلومتر و با ۲۷ میلیارد ریال اعتبار در دست اجراست.
به گفته جانی پور بیش از ۲۴میلیارد ریال به جاده لار- شابهرام - باشت به چرام اختصاص یافت و این طرح بزودی به مناقصه خواهد رفت.
وی با بیان اینکه این محور ارتباطی به طول ۱۰کیلومتر است،گفت: تکمیل جاده ارتباطی باشت به چرام نقش مهمی در رفاه حال مردم و تردد آسان وسایط نقلیه خواهد داشت.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین امسال از محل توازن،نفت و محرومیت زدایی بیش از ۲ هزار میلیارد ریال به طرح های راهداری این استان اختصاص یافت.
جانی پور ادامه داد: این استان بیش از ۶ هزار و ۱۳۹ کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که پنج هزارو ۵۰۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی است و ۳۰۳ کیلومتر ازاد راه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
بیش از ۴۴ درصد جمعیت افزون بر ۷۲۳هزار نفری این استان در روستاها ساکن هستند.
کهگیلویه و بویراحمد همچنین دارای یکهزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه است که حدود ۷۰۰ روستای آن بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارد.
نظر شما