به گزارش ایرنا، سردار «رسول رحیمی» روز شنبه در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان همدان، افزود: طرح جامع پدافند غیرعامل سندی راهبری و عملیاتی است با چشم انداز بلند مدت که پس از شناخت همه جانبه وضعیت موجود استان و سطوح تهدید و آسیب های متصور برای آنها، باید راهبردها ی کلان توسعه ای مربوطه نیز منطبق بر این اصول تهیه شود.
وی اظهار داشت: رسالت اصلی پدافند غیرعامل در سه بخش سرمایه انسانی، زیر ساختی و سایبری تعریف شده که در بحث سرمایه انسانی به حفظ جان انسان ها و کاهش تلفات در حوزه زیرساختی کاهش آسیب پذیری و پایدارسازی در برابر تهدیدات و در سایبری به حفظ زیر ساخت و تداوم کارکرد تاکید و توجه شده است.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور، مهم ترین هدف پدافند غیرعامل را بازدارندگی دفاعی، تسهیل مدیریت بحران، افزایش پایداری، استمرار خدمات ضروری و کاهش آسیب پذیری عنوان کرد.
سردار رحیمی گفت: طرح جامع پدافند غیرعامل در ۲۵ استان کشور از جمله همدان رونمایی شده که این طرح مشتمل بر دارایی ها، ظرفیت های استان و سطح بندی اهمیت آنها است.
وی تصریح کرد: همچنین در ادامه این برنامه، راهبردهای پیش بینی شده برای کاهش آسیب پذیری تهیه و به دستگاه ها ابلاغ شده که این برنامه ها باید با قوت و قدرت پیگیری و اجرا شود.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در استان همدان بحث پدافند غیرعامل به خوبی فرهنگ سازی شده است، افزود: استفاده از «آب ژاول» به جای «کُلر» در این استان بسیار حائز اهمیت است و در ارتقای سلامت مردم و ایمنی آنها تاثیر بسزایی دارد.
سردار رحیمی اظهار داشت: موضوع رصد، پایش، پیش بینی و پیشگیری در امر پدافند غیرعامل بسیار حائز اهمیت است و استان همدان به واسطه توجه به این مولفه ها سال گذشته رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داد.
وی، وجود ۱۲ سد و بند، تولید برق استان به واسطه نیروگاه مفتح با ظرفیت یک هزار مگاوات ، قرارگیری در مسیر بین المللی جاده ابریشم، تنوع قومیتی بالا ، همجواری با ۶ استان، قطب لجستیک غرب و شمال غرب و دیگر موارد را از ظرفیت های استان همدان برشمرد.
نظر شما