فرحناز قائدامینی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: یکهزار و ۶۰۰ مدرسه استان به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند و در زمان شیوع ویروس کرونا، آموزش و تعلیم و تربیت تعطیل نشد و معلمان با استفاده از شبکه شاد، کار تعلیم و تربیت و آموزش دانشآموزان را انجام دادند.
وی اظهار داشت:هماکنون آموزش در تمام مدارس استان به صورت حضوری است و براساس جمعیت مدارس کلاسبندی انجام شده است و در برخی مدارس به خاطر کمی جمعیت هر روز و مدارسی که تعداد دانشآموزان بالا دارند،۲ روز در هفته دانشآموزان در مدرسه حضور پیدا میکنند و مابقی ایام هفته، آموزش دانشآموزان در فضای مجازی انجام میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به ظرفیت شبکه آموزشی شاد به عنوان یک فضای کمک آموزشی اشاره کرد و گفت: حتی با پایان شیوع کرونا و بازگشایی ۱۰۰درصدی مدارس، استفاده از این شبکه به عنوان یک فضای کمک آموزشی ادامه خواهد داشت.
قائدامینی با بیان اینکه در زمان غیر حضوری شدن کلاسهای درس،افت تحصیلی پیشبینی شده بود، افزود: در استان افت تحصیلی کم بود و با تلاش معلمان و در مناطقی که این افت تحصیلی بیشتر بود این مشکل رفع شده است.
به گفته وی، در راستای رفع مشکلات آموزشی، برقراری عدالت آموزشی، جلوگیری از افت تحصیلی دانشآموزان در سال تحصیلی گذشته ۶۰۰ نفر از همکاران آموزش و پرورش و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در قالب آموزش جهادی به کار تعلیم و تربیت و آموزش دانشآموزان در مناطق محروم پرداختند.
وی اظهار داشت: در این طرح با عنوان جهاد تحصیل در مناطق محروم سه هزار و ۹۰۰ دانشآموز زیرپوشش آموزش قرار گرفتند.
رتبهبندی فرهنگیان در دستور کار قرار گیرد
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره پیگیری مطالبات فرهنگیان استان در راستای اجرای طرح رتبهبندی فرهنگیان، افزود: مطالبه معلمان به حق است و اجرای این طرح ضروری است در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: معلمان در همه ایام با هر سختی کار تعلیم و تربیت را ادامه میدهند تا دانشآموزان از آموزش جا نمانند رسیدگی به مشکلات این قشر باید در دستور کار مسوولان قرارگیرد.
قائدامینی افزود: اجرای طرح رتبهبندی معلمان به صورت کامل انجام شود تا بتوان با رفع مشکلات اقتصادی معلمان، زمینه ارتقا علمی و آموزش آنها را فراهم کرد.
به گفته وی، ارائه آموزشهای لازم به معلمان یک راهکار برای ارتقاء رتبه است که فرهنگیان را بر اساس شایستگی رتبه بندی شوند.
ابتلای دانشآموزان به کرونا به دلیل حضوردر مدارس نبوده است
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به شیوع کرونا و ابتلای تعدادی از دانشآموزان به کرونا گفت: براساس تاکید مرکز بهداشت و درمان استان، دلیل ابتلای دانشآموزان به کرونا، ناشی از حضور در مدارس نبوده است.
قائدامینی افزود: در این ایام تمام دستورالعملهای بهداشتی در مدارس اجرا شده و کلاسهای درس شلوغ تقسیم بندی شده است.
وی به رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در کلاسهای درس، تهویه مناسب هوا در کلاهاس درس اشاره کرد و گفت: از حضور دانشآموزان با تب و یا بیماری در کلاس درس جلوگیری میشود.
کمبود اعتبارات و معلم از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش استان است
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کمبود اعتبارات هزینهای و معلم از مهمترین مشکلات آموزش و پرورش استان است، گفت: در سال تحصیلی جاری یکهزار و ۳۳۳ معلم کمبود وجود داشت، که ۶۸۲ نفر از معلمان حقالتدریس به پیمانی تبدیل وضعیت شدند و ۵۸۸ نفر نیز حقالتدریس جدید جذب و مابقی را با بکارگیری نیروهای بازنشسته و اضافه کارسایر همکاران رفع شد.
عملیات ساخت ۴۰ مدرسه خیر ساز در استان آغاز شده است
قائدامینی افزود: در سالجاری اجرای عملیات ساخت ۴۰ مدرسه با کمک خیرین در استان آغاز شده است.
وی به اجرای طرح محرومیتزدایی با همکاری بسیج سازندگی در استان اشاره کرد و گفت: امسال یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال برای محرومیتزدایی به استان اختصاص داده شد.
به گفته وی، در این طرح احداث ۸۶ مدرسه در مناطق محروم استان دردستور کار قرار گرفته است.
وی به ثبتنام یکهزار و ۲۹۵ فرهنگی فاقد مسکن در طرح مسکن فرهنگیان اشاره کرد و گفت:در منطقه ۴۰ منظریه زمین برای احداث مسکن فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا،در سال تحصیلی جدید ۲۲۰ هزار دانشآموز در مدارس استان چهارمحال وبختیاری مشغول علم آموزی هستند.
نظر شما