علیرضا فیروزی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شهرک صنعتی فسا هم اکنون از زیرساخت های لازم مانند برق ، گاز ، مخابرات، آسفالت، بولوار و خیابان، فضای سبز و شبکه فاضلاب برخوردار است و تنها مشکل موجود، تامین آب با هزینه زیاد است.
فرماندار فسا بیان کرد: تامین آب شهرک صنعتی با توجه به خشکسالی های اخیر و خشک شدن چاه شهرک مهمترین شاخص در جذب سرمایه گذار و رونق اقتصادی فضای شهرک است.
به گفته وی، سرمایه گذاری در بخش بازیافت زباله ها به عنوان یک فرصت مناسب می تواند تاثیر بسزایی در روند توسعه ایفا کند که البته این موضوع باید با جدیت توسط اعضای شورای شهر فسا و شهرداری عملی شود.
فرماندار ویژه فسا اظهار داشت: در شرایط فعلی ، دستگاه های اجرایی شهرستان نهایت همکاری و حمایت را در زمینه ایجاد زمینه مناسب برای سرمایه گذاری در شهرک صنعتی به عمل آورده اند.
فیروزی گفت: ما هم از مسئولان استانی انتظار داریم که با ایجاد امید و انگیزه ، سرمایه گذارانی را که به استان مراجعه می کنند ترغیب به سرمایهگذاری کنند تا در این شهرستان به نقطه هدف و مطلوب که ایجاد اشتغال است برسیم.
او ادامه داد:شهرک صنعتی فسا برای ۱۳۰۰ نفر ظرفیت اشتغال ایجاد کرده است و هم اکنون دارای ۶ واحد فعال، ۹ واحد راکد و ۱۲ واحد در حال ساخت است.
وی اضافه کرد: واحدهای فعال در شهرک صنعتی فسا شامل واحدهای خوراک دام ، کابینت سازی ، سردخانه، سبد زنی ، نایلون و فوم هستند.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.
نظر شما